σελίδες

3.10.09

Μονολογος 1 - καλη αρχη!


Σε αυτο το παρθενικο ποστ θα γινουν πιθανοτατα πολλες περισσοτερες "αναφορες" απο οτι σε αυτα που θα ακολουθησουν με το περασμα του χρονου.

Ξεκιναω:

- Φιλε Ελληνα μαλακα οδηγε. Εσενα λεω που κορναρεις στο κεντρο της Αθηνας. Αν δεν μπορεις να πεταξεις, τοτε μαθε να περιμενεις τον μπροστινο σου ταριφα που αδειαζει/γεμιζει πελατεια. Το κεντρο εχει ηδη αρκετους μαλακες να προκαλουν ηχορρυπανση και να παιζουν με τα ευαισθητα νευρα μας, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!


- Φιλε βενζινα παρ'το αποφαση! Οταν σου ζηταω να μου το γεμισεις, εννοω το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου...Δεν εχω τις ορεξεις σου!

- Φιλε ξενε τουριστα. Περασες απο διπλα μου, γυρισα και αντικρυσα τα υπεροχα οπισθια σου. Οχι δεν θα γραψω γι'αυτα στο "σε ειδα"...παντως σε ευχαριστω θερμα για το θεαμα.

- Φιλε αλλοδαπε. Οχι...δεν χρειαζεται να μας δειξεις το χρωμα του πισινου σου. Ειμαστε σιγουρες οτι εχει το ιδιο σταρενιο χρωμα με ολο το υπολοιπο σωμα σου. Ουτε χρειαζομαστε αποδεικτικα στοιχεια για την υπαρξη τριχοφυϊας στην ιδια περιοχη. (οπτικο λαθος-καταστροφη οπτικων κυτταρων-χαος χαος).

- Φιλε Ελληνα γοη. Πιστεψε με, τα χερια στις τσεπες, η καμπουρα και η χλεπα σου στο πεζοδρομιο δεν σε κανουν αντρα. Προσπαθησε κι αλλο σε παρακαλω.......

1 σχόλιο:

madness είπε...

όχι επιμένω ότι ο τουρίστας εκτός από κώλο είχε και σώμα... (λίγο κοντούλης ήταν...) και μια φωτογραφική μηχανή τούμπανο