σελίδες

13.10.09

Μονολογος 11 - το παρμπρίζ

Φιλε Πακιστανε (ή οτι αλλο εισαι). Τι θα γινει? Καθε μερα θα μου καθαριζεις το παρμπριζ του αμαξιου? Δεν εχω κατι εναντιον σου και ισα ισα που λυπαμαι για τις αθλιες συνθηκες στις οποιες επιβιωνεις. Ομως εχω δικαιωμα να σου πω οχι. Ειναι επιλογη μου! Μπορει το παρμπριζ μου να ειναι βρωμικο και τρισαλθιο αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μου το πλυνεις! Εμενα μου αρεσει ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ....

Επιπλεον, παρατηρω οτι δεν εισαι μονος αλλα εχεις και παρεα αλλη μια δεκαρια δυσμοιρους συντοπιτες σου με την βουρτσα στο ενα χερι και τον κουβα στο αλλο. Ξερω δεν φταις εσυ. Εσυ ονειρευοσουν πολιτισμο και χρημα, γι'αυτο αφησες την πατριδα σου και ηρθες λαθραια εδω. Ο εκαστοτε πολιτικος φταιει και το πολιτικο συστημα που δεν προεβλεψε τι να σε κανει και τωρα για να σε ξεφορτωθει/αφομειωσει προτιμα να δημιουργησει αρνητικες εντυπωσεις στους πολιτες που το στηριζουν. Γιατι ειναι βλακες και αυτοι και το πιστευουν.

Οχι δεν φταις εσυ...παρα ταυτα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ και μην με προκαλεις καθε φορα, εσυ και οι αλλοι 10, να ξεσπασω πανω σου!

Φιλε ελληνα οδηγε, το βρισιμο δεν ειναι η λυση!

4 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

το καθαρίζουν είτε βρώμικο είτε καθαρό. είναι μάστιγα οι καθαριστές παρμπρίζ. και ποτέ δεν βρίσκονται όταν έχεις βρώμικο παρμπρίζ και θέλει να το καθαρίσεις!

MaHaHoU είπε...

Ασε με τους λυπαμαι ρε. Μου το καθαριζουν λεει για την ομορφη ! ;p

Aris McKenzie είπε...

Εχεις δοκιμασει να τους προτεινεις να καθαρισουν τους καθρεπτες?Και τους εξω και τον μεσα..Τα αποτελεσματα αποδιδουν και εκπλησσουν με τον τροπο που το αντιλαμβανονται και πως αντιδρουν:P

MaHaHoU είπε...

Μωρε λες?