σελίδες

15.10.09

Μονόλογος 16 - ο "φίλος" του facebook

Φρεντ μου,
Γιατί? Απλά σε ρωτάω γιατί... Σε βλέπω και με βλέπεις κάθε φορά που έχουμε επιλεγόμενο μάθημα - δηλαδή ΜΙΑ ώρα την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ενώ η κουβέντα που κάνουμε είναι το "Γεια, τι κάνεις;" και μέχρι εκεί, αφού δε θυμάμαι ούτε το όνομά σου.


Λύσαξες να με κάνεις add στο Facebook, επειδή μάλλον είσαι πολύ περήφανος που έχεις 3.874 "φίλους". Άντε καλά είπα κι εγώ και έκανα το accept. Που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή!!! Κάθε μέρα βλέπω το status σου να αλλάζει 20 φορές !!! Μου γέμισες την αρχική ΜΟΥ σελίδα με μαλακίες news!!! ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ μαλακίες!!

Γιατί να με ενδιαφέρει το ότι μόλις έφαγες/έκλασες/σε κουτσούλησε χελιδόνι την ώρα που πετούσες τα σκουπίδια σου...? Σταμάτα να ανανεώνεις το status σου κάθε 6.5 δευτερόλεπτα!!

Δεν ειναι δυνατόν να συγκινείσαι από τόσα τραγούδια κάθε μέρα. 1 άντε 2 να το καταλάβω. Έχεις πολλά προβλήματα και βρίσκεις παρηγοριά. Δεκτό, όλοι το κάνουμε. Αλλά δεν ακούω 2 cd στην καθησιά μου. Μα 23 τραγούδια σε μια μέρα; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Μουσικό πρόγραμμα κάνεις?!

Και σταμάτα να με προσκαλείς σε ΟΛΑ τα groups που εσύ βρίσκεις ενδιαφέρον! Όχι, δε θέλω να γίνω μέλος του "Κάντε συμβόλαια σε όλους τους παίκτες του Fame Story 2". ΧΕΣΤΗΚΑ!!!

Α! Και ήθελα να σου πω ότι το θάνατο του Jackson τον είχα ακούσει από το ραδιόφωνο 8 ώρες πριν με προσκαλέσεις και στα 500 group RIP Jackson!!

Get a LIFE και απάλλαξε τη δική μου από τα posts σου...

geokar

Geokar σ'ευχαριστούμε! : MaHaHoU

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Μα γιατί...Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον που το παιδί ενδιαφέρεται να βοηθήσει τα καημένα παιδιά του Φέιμ Στόρυ να κάνουν όλα συμβόλαιο και να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη ζωή που τους έτυχε...Μπράβο του...όχι μπράβο του... :P

MaHaHoU είπε...

Ahahahaha! Τι να πω!

madness είπε...

Ευτυχώς υπάρχει και το Hide... καθώς επίσης και το Block ... Αλλιώς δεν θα είχανε και νόημα όλα αυτά...

Τώρα πιο το νόημα να γίνεις φίλος με κάποιον που θα κάνεις Block άγνωστο!!!

Aris McKenzie είπε...

Βαλε και ολα τα request για καθε πασης φυσης application και τα μυρια οσα τεστ απο το "Που σ'αρεσει να ξεφλουδιζεις φραουλες" εως το "Ποτε και πως θα πεθανει η γατα του περιπτερα στη γωνια" που γεμιζουν την λιστα του home..:@

madness ο αλλος μπορει να ειναι ψυχοπαθης και να του αρεσει να τη βρισκει με το να τραβαει block στο καθενα ποτε δεν ξερεις:P
Bγαινουν σε διαφορα χρωμματα κατι τετοιοι τυποι..:P

MaHaHoU είπε...

Ειμαι ο ψυχοπαθης του BLOCK...την βρισκω να παταω "block all". Τι χρωμα να χω αραγες???