σελίδες

19.10.09

Μονόλογος 18 - στις κυλιόμενες

Φίλε συνεπιβάτη του μετρό και συναναβάτη της ηλεκτρικής σκάλας ... πότε επιτέλους θα μάθεις ότι όταν χρησιμοποιούμε τις κυλιόμενες κλίμακες ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ να στεκόμαστε ΔΕΞΙΑ να κρατούμαστε από τις κυλιόμενες χειρολαβές και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς εισερχόμαστε και εξερχόμαστε από αυτές... δηλαδή να το πω απλά να το κατανοήσεις 1. ΔΕΝ καθόμαστε μπάστακες μέσα στην μέση με τα πόδια ανοιχτά ... μα τι περιμένεις κάπως έτσι??? 2. ούτε κατά διάνοια δεν καθόμαστε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά και να ρεμβάζουμε τους απέναντι που ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν... όσο και αν είναι αριστερές οι πεποιθήσεις μας πρέπει να κάτσουμε ΔΕΞΙΑ ... τα παράπονα στην αττικό μετρό... 3. μπορείς και πάλι να σαλιαρίζεις με την φιλενάδα σου αλλά μείνετε και οι 2 δεξιά ... τα ίδια θα λέμε :P και επιτέλους από τα αριστερά μόνο όσοι βιάζονται και όχι "βιάζονται" ή νομίζουν ότι "βιάζονται"... δεν γίνεται να μπλοκάρετε τους πάντες για τους παραπάνω σοβαρότατους λόγους που ανέφερα... ααα και κυρία μαμά... το καροτσάκι του μωρού πάει από τον ανελκυστήρα (κοινώς ΑΝΣΑΝΣΕΡ)...

Κάτι ακόμα όταν κατεβαίνετε από τις κυλιόμενες μην τραβάτε χειρόφρενο... ξέρε πίσω έρχονται άλλοι τόσοι άνθρωποι που κοντεύουν να γίνουν ντόμινο γιατί εσάς σας μπήκε να πιάσετε κουβέντα στον νεαρό/ά με τα διαφημιστικά!

3 σχόλια:

MaHaHoU είπε...

εχουν οι κυλιομενες και χειρολαβες?????? :P

madness είπε...

λες να λέει κουπαστή??? χμμ νομίζω ότι λέει χειρολαβή... (τελευταία προτειμώ να ακούω μουσική και όχι τις ανακοινώσεις... :P)

MaHaHoU είπε...

Αμα λεει χειρολαβη τοτε κατι δεν μου καθεται καλα! :S