σελίδες

28.10.09

Μονόλογος 22 - τα ζώδια

Αγαπητέ φίλε που πιστεύεις στα ζώδια... Εντάξει, δεν λέω, όλοι χαιρόμαστε όταν μας επιβεβαιώνει μια ανεξάρτητη και έγκυρη πηγή (όπως η Λίτσα Πατέρα, ο Πιτ Παπαδάκος άντε και η Άση Μπίλιου) όλα ή τα περισσότερα στοιχεία που πιστεύουμε πως έχουμε. Κάποιες φορές χαιρόμαστε σε σημείο που να παραβλέπουμε ότι και στα άλλα ζώδια βρίσκουμε άλλα τόσα, ή και πιο πολλά στοιχεία που μας ταιριάζουν, και στο δικό μας πάλι, κάποια τελείως άσχετα στοιχεία.
ΑΛΛΑ... Αυτό σε βεβαιώ δεν οφείλεται στο γεγονός ότι όταν γεννήθηκες στο απέραντο διάστημα οι πλανήτες βρίσκονταν σε συγκεκριμένη θέση! Πιο πιθανό είναι να σε επηρέασε ο καιρός της συγκεκριμένης μέρας, η φάτσα του μαιευτήρα (ή της μαμής) ή ακόμα και το σκουπιδιάρικο που πέρναγε έξω από το μαιευτήριο παρά ένα αστεράκι στον ουράνιο θόλο. Αν λοιπόν εσύ δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση, δεν αντέχεις τις δύσκολες καταστάσεις, ή γενικά τα έχεις βρει σκούρα, μη το ρίχνεις στην φουκαριάρα τη μάνα σου που σε γέννησε "την ώρα που οι πλανήτες σου βαράγαν μα... (Μαρία με τα κίτρινα)" που λέει και η Βιτάλη. Ομοίως αν νομίζεις ότι έχεις κάτι θετικό (Ψωνάααααρα) μη ζητάς επιβεβαίωση από τον Δία ούτε από τον Κρόνο αλλά από τον χρόνο, δηλαδή απέδειξε το στη ζωή σου και όχι στον αστρικό σου χάρτη!
nada

ΥΓ: Άντε την έριξα τη χωλή μου και σήμερα αλλά δεν φταίω εγώ έχω ανάδρομο Ερμή!

nada σε Ευχαριστούμε : madness.

1 σχόλιο:

madness είπε...

Αγαπημένε μου φίλε nada, (ξέρεις ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να κοντράρομαι μαζί σου :P) οπότε διαφωνώ με την άποψη σου σε μερικά σημεία... γτ όταν κάθεσαι και τα διαβάζεις ... και μετά παρατηρείς τους γύρω σου και αντιδρούν με αυτόν τον προβλεπόμενο από τον ωροσκοπό κτλ τρόπο... λες τι στο καλό... μα που βρίσκομαι... σε κανένα παράλληλο σύμπαν... ή και εγώ δεν ξέρω που... είναι όλα λίγο πολύπλοκα και περίπλοκα... ίσως και για αυτό πάντα οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να πιστεύουμε ότι κάτι ανώτερο γενικά μας κυβερνά... είτε το λες Θεό είτε Αλαχ είτε Βούδα, είτε ωροσκόπο... είτε Δωδεκάθεο... ή απλά ΜΟΙΡΑ!

;)