σελίδες

28.10.09

Μονόλογος 22 - τα ζώδια

Αγαπητέ φίλε που πιστεύεις στα ζώδια... Εντάξει, δεν λέω, όλοι χαιρόμαστε όταν μας επιβεβαιώνει μια ανεξάρτητη και έγκυρη πηγή (όπως η Λίτσα Πατέρα, ο Πιτ Παπαδάκος άντε και η Άση Μπίλιου) όλα ή τα περισσότερα στοιχεία που πιστεύουμε πως έχουμε. Κάποιες φορές χαιρόμαστε σε σημείο που να παραβλέπουμε ότι και στα άλλα ζώδια βρίσκουμε άλλα τόσα, ή και πιο πολλά στοιχεία που μας ταιριάζουν, και στο δικό μας πάλι, κάποια τελείως άσχετα στοιχεία.
ΑΛΛΑ... Αυτό σε βεβαιώ δεν οφείλεται στο γεγονός ότι όταν γεννήθηκες στο απέραντο διάστημα οι πλανήτες βρίσκονταν σε συγκεκριμένη θέση! Πιο πιθανό είναι να σε επηρέασε ο καιρός της συγκεκριμένης μέρας, η φάτσα του μαιευτήρα (ή της μαμής) ή ακόμα και το σκουπιδιάρικο που πέρναγε έξω από το μαιευτήριο παρά ένα αστεράκι στον ουράνιο θόλο. Αν λοιπόν εσύ δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση, δεν αντέχεις τις δύσκολες καταστάσεις, ή γενικά τα έχεις βρει σκούρα, μη το ρίχνεις στην φουκαριάρα τη μάνα σου που σε γέννησε "την ώρα που οι πλανήτες σου βαράγαν μα... (Μαρία με τα κίτρινα)" που λέει και η Βιτάλη. Ομοίως αν νομίζεις ότι έχεις κάτι θετικό (Ψωνάααααρα) μη ζητάς επιβεβαίωση από τον Δία ούτε από τον Κρόνο αλλά από τον χρόνο, δηλαδή απέδειξε το στη ζωή σου και όχι στον αστρικό σου χάρτη!
nada

ΥΓ: Άντε την έριξα τη χωλή μου και σήμερα αλλά δεν φταίω εγώ έχω ανάδρομο Ερμή!

nada σε Ευχαριστούμε : madness.

26.10.09

Μονόλογος 21 - κάνε μου λιγάκι "μου"

Φίλε τυπικέ, σε βλέπω από πίσω μου στην θέση του οδηγού, πίσω από το τιμόνι σου, να σκαλίζεις με βία και πάθος την μύτη σου. Είσαι αηδιαστικός. Σε κάθε φανάρι κατεβάζεις το παράθυρο και αφού παρατηρήσεις το εύρημα σου που στέκει λαμπερό και κολλώδες στην άκρη του δείκτη σου, το πετάς στον δρόμο. Στο επόμενο φανάρι έχεις καινούριο εύρημα...

Είμαι απολύτως σίγουρη πως είσαι η τυπική αγελάδα. Χαζεύεις όχι μόνο στην οδήγηση αλλά και εκτός αμαξιού. Μασουλάς παλιωμένο καπνό τσιγάρου και τον φτύνεις στο πεζοδρόμιο (σιχαμένε), για να τον πατήσει ο επόμενος περαστικός. Κοιτάς το υπερπέραν και φαντασιώνεσαι ξανθές/μελαχρινές/κοκκινομάλλες/καστανές με στήθη μπόμπες και πόδια καμηλοπάρδαλης, να κυλιούνται ηδονικά στα 1 (ενός) χρόνου άπλυτα σεντόνια σου...ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ.

Έχεις την κλασική φάτσα κοιμισμένου σκύλου και βρωμάς απο χιλλιόμετρο, πιστεύεις όμως ότι αυτή η μυρωδιά είναι ελκυστική και πάει πακέτο με την σεξουαλική σου εμφάνιση. ΑΜ ΔΕ! Δεν υπάρχει γυναίκα που να επιθυμεί κάποιον που μυρίζει σαν γέρος τράγος...λάθος σου τα χουν πει.

Εσύ λοιπόν θαυμάσιε κατσικάνθρωπε με το απλανές βλέμμα της αγελάδας, την επόμενη φορα που θα με “πετύχεις” κάνε μου λιγάκι “μου”...να φτιαχτώ :P

22.10.09

Μονόλογος 20 - η διαγράμμιση

Φίλη ελληνίδα (όχι απαραίτητα, αλλά στην περίπτωσή μας / έμπνευση ναι, ξανθιά, βαμμένη – οι φυσικές είμαστε είδος προς εξαφάνιση πια) / έλληνα οδηγέ, πότε επιτέλους θα μάθεις ότι οι διαβάσεις είναι για να περνάνε οι πεζοί και ΟΧΙ για να σε βρίσκει το κόκκινο ΠΑΝΩ σε αυτές! Ακόμα θα ήθελα (επι την ευκαιρία πάντα) να σε ενημερώσω ότι δεν είναι εκεί ούτε για να παρκάρεις! Άλλο η μια διαγράμμιση και άλλο η άλλη... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!... μη σε ξαναβρώ μπροστά ... ότι φύλο κι αν είσαι και όποια φυλή και να έχεις γιατί δε θα κρατηθώ και ... τουλάχιστον θα σε διαολοστείλω :P
Ευχαριστώ!

20.10.09

Μονόλογος 19 - η όπισθεν

Φίλη MaHaHoU, δεν είναι δυνατόν στα καλά του καθουμένου να τραβάς την όπισθεν (καλά που δεν υπάρχει και ψυχή ζώσα σε αυτήν την ερημιά) για να χαιρετήσεις τον κεραμιδόφιλο γόη που μόλις μπάνισες από το παραθυρί μου... μα δε με λυπάσε είμαι και μιας κάποιας ηλικίας (αχαχαχαχα - ξέρεις γιατί γελάω... καλόγρια... αχχχχ) Επίσης όπως ήδη γιγνώσκεις δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους γόηδες! .-

19.10.09

Μονόλογος 18 - στις κυλιόμενες

Φίλε συνεπιβάτη του μετρό και συναναβάτη της ηλεκτρικής σκάλας ... πότε επιτέλους θα μάθεις ότι όταν χρησιμοποιούμε τις κυλιόμενες κλίμακες ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ να στεκόμαστε ΔΕΞΙΑ να κρατούμαστε από τις κυλιόμενες χειρολαβές και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς εισερχόμαστε και εξερχόμαστε από αυτές... δηλαδή να το πω απλά να το κατανοήσεις 1. ΔΕΝ καθόμαστε μπάστακες μέσα στην μέση με τα πόδια ανοιχτά ... μα τι περιμένεις κάπως έτσι??? 2. ούτε κατά διάνοια δεν καθόμαστε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά και να ρεμβάζουμε τους απέναντι που ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν... όσο και αν είναι αριστερές οι πεποιθήσεις μας πρέπει να κάτσουμε ΔΕΞΙΑ ... τα παράπονα στην αττικό μετρό... 3. μπορείς και πάλι να σαλιαρίζεις με την φιλενάδα σου αλλά μείνετε και οι 2 δεξιά ... τα ίδια θα λέμε :P και επιτέλους από τα αριστερά μόνο όσοι βιάζονται και όχι "βιάζονται" ή νομίζουν ότι "βιάζονται"... δεν γίνεται να μπλοκάρετε τους πάντες για τους παραπάνω σοβαρότατους λόγους που ανέφερα... ααα και κυρία μαμά... το καροτσάκι του μωρού πάει από τον ανελκυστήρα (κοινώς ΑΝΣΑΝΣΕΡ)...

Κάτι ακόμα όταν κατεβαίνετε από τις κυλιόμενες μην τραβάτε χειρόφρενο... ξέρε πίσω έρχονται άλλοι τόσοι άνθρωποι που κοντεύουν να γίνουν ντόμινο γιατί εσάς σας μπήκε να πιάσετε κουβέντα στον νεαρό/ά με τα διαφημιστικά!

18.10.09

Μονόλογος 17 - μποικοταζ στο σεξ

Φίλε κακομοίρη, το ότι δεν σου κάθεται ελληνίδα γκόμενα δεν είναι λόγος να οργανώσεις δρώμενο στο facebook που να προτρέπει τους ομοίους σου στον αυνανισμό και το μποϊκοτάρισμα του σεξ στις 7 Νοέβρη...Υπάρχουν αν δεν ξέρεις ήδη αρκετά γκρουπ που προτείνουν την θανάτωση των ψηλομύτηδων γυναικών ή έχουν να πουν ένα σωρό άλλα πιο ενδιαφέροντα από αυτά που προτείνεις εσύ! Και μην ξεχνάς ποτέ το ρητό "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια"...προσθέτω ίσως και πιο ζουμερά και πιο νόστιμα.
Δεν αναλύω βέβαια πως άμα είχες μια υγειή σχέση (πράγμα αδύνατο για κάποιον νοητικά άρρωστο) θα υπήρχε λόγος να προβείς σε τέτοια πράξη. Δεν σε κατακρίνω για την βλακεία σου...δεν διορθώνεται!

Υπογραφή: Μια εκ των Ελληνίδων ψηλομύτων...που δεν σε έχει σίγουρα ανάγκη.

credits στην Stulf (μπορεί και να μην το ξέρει)

15.10.09

Μονόλογος 16 - ο "φίλος" του facebook

Φρεντ μου,
Γιατί? Απλά σε ρωτάω γιατί... Σε βλέπω και με βλέπεις κάθε φορά που έχουμε επιλεγόμενο μάθημα - δηλαδή ΜΙΑ ώρα την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ενώ η κουβέντα που κάνουμε είναι το "Γεια, τι κάνεις;" και μέχρι εκεί, αφού δε θυμάμαι ούτε το όνομά σου.


Λύσαξες να με κάνεις add στο Facebook, επειδή μάλλον είσαι πολύ περήφανος που έχεις 3.874 "φίλους". Άντε καλά είπα κι εγώ και έκανα το accept. Που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή!!! Κάθε μέρα βλέπω το status σου να αλλάζει 20 φορές !!! Μου γέμισες την αρχική ΜΟΥ σελίδα με μαλακίες news!!! ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ μαλακίες!!

Γιατί να με ενδιαφέρει το ότι μόλις έφαγες/έκλασες/σε κουτσούλησε χελιδόνι την ώρα που πετούσες τα σκουπίδια σου...? Σταμάτα να ανανεώνεις το status σου κάθε 6.5 δευτερόλεπτα!!

Δεν ειναι δυνατόν να συγκινείσαι από τόσα τραγούδια κάθε μέρα. 1 άντε 2 να το καταλάβω. Έχεις πολλά προβλήματα και βρίσκεις παρηγοριά. Δεκτό, όλοι το κάνουμε. Αλλά δεν ακούω 2 cd στην καθησιά μου. Μα 23 τραγούδια σε μια μέρα; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Μουσικό πρόγραμμα κάνεις?!

Και σταμάτα να με προσκαλείς σε ΟΛΑ τα groups που εσύ βρίσκεις ενδιαφέρον! Όχι, δε θέλω να γίνω μέλος του "Κάντε συμβόλαια σε όλους τους παίκτες του Fame Story 2". ΧΕΣΤΗΚΑ!!!

Α! Και ήθελα να σου πω ότι το θάνατο του Jackson τον είχα ακούσει από το ραδιόφωνο 8 ώρες πριν με προσκαλέσεις και στα 500 group RIP Jackson!!

Get a LIFE και απάλλαξε τη δική μου από τα posts σου...

geokar

Geokar σ'ευχαριστούμε! : MaHaHoU

Μονόλογος 15 - η γραμματεία

Φίλη μου καλή μου φίλη. Ναι...εσύ εκεί στο βάθος τέρμα γραφείο. Τι κάνεις εκεί? Μπορείς να ρθεις από δω λιγουλάκι? Μπορείς να με εξυπηρετήσεις? Μπορείς να μου πεις γιατί στις ηλεκτρονικές σου λίστες δεν φαίνεται ένα μάθημα που έχω περάσει (ενώ η βαθμολογία στο γραφείο του καθηγητή έχει βγει εδώ και 1 μήνα?). Α συγνώμη! Τα νύχια σου φτιάχνεις πάλι? Το τηλέφωνο που χτυπά το ακούς? Πάλι κανάς κακόμοιρος φοιτητάκος θα είναι, που θέλησε να σπουδάσει κάτι τρανό κι όχι να πάρει μάστερ στον ξυσαρχιδισμό, όπως εσύ... Τις άλλες γύρω σου δεν τις βλέπεις που τρέχουν? Α τις βλέπεις ε? Όμως εσύ είσαι η υπεύθυνη οπότε τι σε νοιάζει?

Ένα μεγαλο μπράβο σε όλες τις κυρίες (και τους κυρίους καμιά φορα), που πνίγονται στο χαρτομάνι μέσα στις γραμματείες των σχολών και τρέχουν να μας εξυπηρετήσουν, προσπερνώντας ή κάνοντας τα στραβά μάτια σε γραφειοκρατικά θέματα (καμιά φορα), προκειμένου να κάνουμε πιο γρήγορα. Ένα μπράβο σε όσους το κάνουν με μεράκι και χαμογελώντας.
Ένα μεγάλου "άντε χέσου!" σε όλους τους άλλους που περάσαν δημόσιο για να τα ξύνουν στο ένα 3ωρο που δουλεύουν κάθε μέρα. Άντε και να μου χαθείτε παλιοανέραστοι κουφάλες!

14.10.09

Μονόλογος 14 - ο ασθενής

Φίλε ασθενή, όταν βλέπεις ότι έρχομαι και σε ρωτάω τι σε βασανίζει, μην αρχίζεις να μου πετάς ό,τι ιατρική λέξη άκουσες στην Τατιάνα ή βρήκες στο ίντερνετ. ΔΕ ΒΟΗΘΑΣ!! Πες το μου με απλά λόγια για να συνεννοηθούμε καλύτερα!! Και επίσης, θυμήσου να μου τα πεις ΠΡΙΝ έρθει ο καθηγητής, όχι όταν αρχίσει να με εξετάζει. Που μου βγάζεις τα εσώψυχα σου τότε και με κάνεις να φαίνομαι λες και τον έπαιζα τόση ώρα...

Ταλαίπωρος φοιτητής ιατρικής,
geokar


Credits to geokar.

Μονόλογος 13 - ο προληπτικός

Φίλε προληπτικέ... ναι ναι σε σένα μιλάω που κάθε φορά που έχουμε Τρίτη και 13 φοβάσαι να βγεις από το σπίτι... και αν είναι απαραίτητο και αδύνατο τότε ζώνεσαι οτιδήποτε μπορεί να φέρει καλοτυχία ... κάτι σαν αυτούς που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους βρικόλακες με τα σκόρδα... (χμμμ τώρα που το σκέφτομαι σήμερα η αίθουσα μύριζε μια ανυπόφορη σκορδίλα :S - βάζουν οι προληπτικοί σκόρδα?!?) και μη μου πεις ότι φταίει η σημερινή μέρα που σου έκοψαν κλίση οι ελεγκτές στο μετρό γιατί δεν φταίνε αυτοί αλλά εσύ που κυκλοφορείς μονίμως χωρίς εισιτήριο... λογικό είναι κάποτε να σε πετύχουν ξέρεις! :P

Από το πρωί λοιπόν προκαλώ την τύχη μου... διασχίζω τους δρόμους χωρίς ιδιαίτερη προσοχή (και άλλος που μύριζε σκόρδο... τι στο καλό... ;@!?) αλλά τίποτε στραβό δε συνέβη... Μάθε λοιπόν αγαπητέ προληπτικέ μου, ότι αυτή η μέρα είναι σαν όλες τις άλλες μόνο και μόνο γιατί διαβάζεις τούτο εδώ το ποστ... μιας και από τις 6 το απόγευμα που συντάχθηκε (και ενώ βρισκόμουν στην επιστροφή για το σπίτι) η ώρα είναι 12 τα μεσάνυχτα (οπότε και έχουμε λήξη συναγερμού...) και δεν παρουσιάστηκε τίποτα το ασυνήθιστο το οποίο να δικαιολογεί την κακή φήμη αυτής της αποφράδας μέρας!

Ήταν το 13ο ποστ (και δεν ήταν τυχαίο :P) του στήσε κώλο στην μιζέρια!
Ευχαριστώ!

13.10.09

Μονόλογος 12 - ο πέφτω

Φίλε πέφτουλα αλλοδαπέ και εγχώριε... μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι είναι πολύ άκομψο να προσπαθείς να με στριμώξεις στο λεωφορείο, ΚΟΝΤΑ τα χέρια σου λέμε!!! ή να ψελλίζεις "I Love You" και άλλα τέτοια αγγλικά και (όχι απαραίτητα) σπαστά ελληνικά ανεφ νοήματος ή εκείνα τα ωραία που λέτε εσείς οι δικοί μας :P είπαμε είμαστε κουκλάρες αλλά αν είναι να το κάνετε κάντε το κομψά... εεε και αφού βλέπετε ότι αδιαφορούμε και δεν γουστάρουμε... ΚΟΦΤΕ ΤΟ...

ααα επίσης μιας και το θυμήθηκα... μην κοιτάς το μπούστο της MaHaHoU όταν τύχει και περάσεις δίπλα της... ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ... Ευχαριστώ!

Edit: για αν μην παρεξηγούμαστε ΤΟΝΙΣΑ κάτι που δεν είδε η 1η σχολιάστρια... :P

Μονολογος 11 - το παρμπρίζ

Φιλε Πακιστανε (ή οτι αλλο εισαι). Τι θα γινει? Καθε μερα θα μου καθαριζεις το παρμπριζ του αμαξιου? Δεν εχω κατι εναντιον σου και ισα ισα που λυπαμαι για τις αθλιες συνθηκες στις οποιες επιβιωνεις. Ομως εχω δικαιωμα να σου πω οχι. Ειναι επιλογη μου! Μπορει το παρμπριζ μου να ειναι βρωμικο και τρισαλθιο αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μου το πλυνεις! Εμενα μου αρεσει ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ....

Επιπλεον, παρατηρω οτι δεν εισαι μονος αλλα εχεις και παρεα αλλη μια δεκαρια δυσμοιρους συντοπιτες σου με την βουρτσα στο ενα χερι και τον κουβα στο αλλο. Ξερω δεν φταις εσυ. Εσυ ονειρευοσουν πολιτισμο και χρημα, γι'αυτο αφησες την πατριδα σου και ηρθες λαθραια εδω. Ο εκαστοτε πολιτικος φταιει και το πολιτικο συστημα που δεν προεβλεψε τι να σε κανει και τωρα για να σε ξεφορτωθει/αφομειωσει προτιμα να δημιουργησει αρνητικες εντυπωσεις στους πολιτες που το στηριζουν. Γιατι ειναι βλακες και αυτοι και το πιστευουν.

Οχι δεν φταις εσυ...παρα ταυτα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ και μην με προκαλεις καθε φορα, εσυ και οι αλλοι 10, να ξεσπασω πανω σου!

Φιλε ελληνα οδηγε, το βρισιμο δεν ειναι η λυση!

11.10.09

Μονολογος 10 - η πορτα

Φιλη madness, τις εξω-πορτες τις ανοιγουμε για να τις περασουμε και δεν τις πηδαμε!!! Ποια νομιζεις οτι εισαι?? Ο Κουγιας?? :P

10.10.09

Μονόλογος 9 - η ταξιτζού

Φίλη ταξιτζού, αφού σε περιμένουμε να βγεις στην Βουλιαγμένης... τι σκατά ψάχνεις και κοιτάς γύρω γύρω... Λυπάμαι που στο λέω αλλά είσαι η προσωποποίηση της κόλασης... και ο θάνατος στο τιμόνι... και γυναίκα και ξανθιά και ταξιτζού!!! Μήπως πήρες το αυτοκίνητο του μπαμπά??? μόνο έτσι εξηγείται...

9.10.09

Μονόλογος 8 - οι αφίσες

Φίλε κομματόφιλικέ φοιτητή/τρια ... πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι με όλες αυτές τις αφίσες έχουν γίνει αηδία οι τοίχοι!!! κρέμονται ταινίες από παντού (μιας και δεν μπαίνεις στον κόπο να καθαρίσεις και τον τοίχο λίγο πριν βάλεις την νέα... :P) άσε που ξεφλουδάνε και οι μπογιές... έλεος π(ο)ια ... στο σπίτι σου έτσι τις βάζεις τις αφίσες??? ΣΤΑΜΑΤΑ να μετατρέπεις τους τοίχους σε ένα ελεεινό ξέρασμα και να καταστρέφεις τα δάση φτιάχνοντας αφίσες...

Μονολογος 7 - το σκουντιγμα

Φιλε/η αγαπητε/η αγνωστε/αγνωστη μεσηλικε/κη κυριε/α. Με νευριαζεις ταμαλα οταν με ακουμπας "καταλαθος" στους συρμους του μετρο, στις κυλιωμενες σκαλες, στα εκδοτηρια εισητηριων. Μαθε πως υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους αρεσει να τους αγγιζουν αγνωστοι. Γινε προεκτικος/κη. Επισης αμα εχεις αργησει εσυ, εμενα καρφακι δεν μου καιγεται. Να ξεκιναγες νωριτερα, εγω τι φταιω?? Οποτε ελαφρα σπρωξιδια σε εναν χωρο γεματο κοσμο με μια και μοναδικη εξοδο, για να κανω πιο γρηγορα, ειναι περα για περα περιττα.

8.10.09

Μονόλογος 6 - το κάλεσμα

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη... όπως βλέπεις έχουμε την ανάγκη σου... στείλε μας λοιπόν την δική σου σατιρική άποψη της καθημερινότητας για τους λοιπούς αγαπητούς φίλους συγκατοίκους μας σε αυτόν τον πλανήτη!!! τώρα αν έτυχε και συνάντησες και εξωγήινους θα κάνουμε και εμείς μια εξαίρεση ... μην ξεχάσεις να μας γράψεις και ένα nick ;)

 Φόρμα Αποστολής εδώ

5.10.09

Μονόλογος 5 - στο εκλογικό τμήμα

Φίλε Έλληνα γραμματέα του εκλογικού τμήματος... σταμάτα να μου κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις και να έχεις αυτό το χαζό βλέμμα... σβήσε το όνομα μου και μην ασχολείσαι με το αν ψήφισαν οι από πάνω ή από κάτω μου αφού δεν είναι διαγραμμένοι προφανώς δεν ψήφισαν... μα καλά είναι δυνατόν να μην ξέρεις ούτε τους συνεργάτες σου... από το πρωί είστε όλοι κλεισμένοι σε μια αίθουσα 8x8... ΕΕΕΕ και εσύ ο διπλανός του... γράφε σωστά το όνομα μου!!! όχι, εντάξει... πρέπει να παραδεχτώ ότι ήσασταν οι πιο διασκεδαστικοί τύποι που έχω συναντήσει σε εκλογικό τμήμα!!! (τα καλά να λέγονται!!!)

4.10.09

Μονολογος 4 - το πηδωντας και το πεζοδρομιο

Φιλε καυλιαρη γοη. Σε παρακαλω την επομενη φορα που θα "πηδηξεις" στην Σόλωνος, μαζεψε και το προφυλακτικο σου. Οι περαστικοι δεν θελουν να ξερουν τι εκανες χθες το βραδυ. Ευχαριστω...

3.10.09

Μονόλογος 3 - τα 3, 4, 5

Φίλε/η Έλληνα και Ελληνίδα καθηγήτρια... σταμάτα να μας κόβεις με 4 βάλε ή 3 ή 5... ΑΛΛΑ όχι 4!!! δεν ξέρεις ότι βάζοντας 4 την στιγμή που θα μπορούσε να ήταν 4,3 ή 4,5 είναι σα να παίζεις μαζί μας???

ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ! σε αυτό το 3ο ποστ θέλω να απαιτήσω ή να μας βάλεις 3 (που έχει και μια παραπάνω έννοια!!!) ή να βάλεις 5 όχι για μας... για το φουκαριάρικο το πτυχίο.

Μονόλογος 2 - ο στρίβω

Φίλε Έλληνα (δε θα πω μαλάκα δεν θέλω να αντιγράφω την από κάτω) οδηγέ... του στιλ στρίβω από πρόθεση... ξέρεις το τιμόνι σου έχει κάτι μοχλούς πάνω... ελαφρά να τους σπρώξεις και τότε ανάβει το ΦΛΑΣ... ναι ναι... δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που θέλω να διασχίσω μια έξοδο της πλατείας να είμαι αναγκασμένη να σε κοιτάω στα μάτια για να καταλάβω τις προθέσεις σου να στρίψεις!!! Αν δε, είσαι καμιά τύπισσα από αυτές με αυτά τα τεράστια μοδάτα φιμέ πατομπούκαλα τι πρέπει να κάνω??? Να μυρίσω τα νύχια μου!!! ΒΓΑΛΕ ΦΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Μονολογος 1 - καλη αρχη!


Σε αυτο το παρθενικο ποστ θα γινουν πιθανοτατα πολλες περισσοτερες "αναφορες" απο οτι σε αυτα που θα ακολουθησουν με το περασμα του χρονου.

Ξεκιναω:

- Φιλε Ελληνα μαλακα οδηγε. Εσενα λεω που κορναρεις στο κεντρο της Αθηνας. Αν δεν μπορεις να πεταξεις, τοτε μαθε να περιμενεις τον μπροστινο σου ταριφα που αδειαζει/γεμιζει πελατεια. Το κεντρο εχει ηδη αρκετους μαλακες να προκαλουν ηχορρυπανση και να παιζουν με τα ευαισθητα νευρα μας, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ!


- Φιλε βενζινα παρ'το αποφαση! Οταν σου ζηταω να μου το γεμισεις, εννοω το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου...Δεν εχω τις ορεξεις σου!

- Φιλε ξενε τουριστα. Περασες απο διπλα μου, γυρισα και αντικρυσα τα υπεροχα οπισθια σου. Οχι δεν θα γραψω γι'αυτα στο "σε ειδα"...παντως σε ευχαριστω θερμα για το θεαμα.

- Φιλε αλλοδαπε. Οχι...δεν χρειαζεται να μας δειξεις το χρωμα του πισινου σου. Ειμαστε σιγουρες οτι εχει το ιδιο σταρενιο χρωμα με ολο το υπολοιπο σωμα σου. Ουτε χρειαζομαστε αποδεικτικα στοιχεια για την υπαρξη τριχοφυϊας στην ιδια περιοχη. (οπτικο λαθος-καταστροφη οπτικων κυτταρων-χαος χαος).

- Φιλε Ελληνα γοη. Πιστεψε με, τα χερια στις τσεπες, η καμπουρα και η χλεπα σου στο πεζοδρομιο δεν σε κανουν αντρα. Προσπαθησε κι αλλο σε παρακαλω.......