σελίδες

8.1.10

Μονόλογος 48 - ο "έξυπνος" οδηγός από την μύτη πιάνεται

Φίλε πανέξυπνε και πανπόνηρε οδηγέ, εσύ που βαριέσαι να περιμένεις στο φανάρι να στρίψεις, όπως όλοι οι κοινοί υπόλοιποι οδηγοί, και αντί αυτού τους προσπερνάς όλους και μπαστακώνεσαι μπροστά από τον πρώτο με μια υπεροψία ΤΟΣΗ και μια μυτόνγκα από δω μέχρι την Θεσσαλονίκη. Κρίμα φίλε μου σήμερα ατύχησες, σήμερα το σύστημα έπεσε πάνω σου, ή μάλλον εσύ έπεσες πάνω στο σύστημα. Διάλεξες την λάθος στιγμή άνθρωπέ μου ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ! Ουπς ένα μπατσικο ήταν σταματημένο πρώτο στο φανάρι της λεωφόρου που θα κρόσαρες και ΟΥΠΣ ήσουν 5 μέτρα μακριά από το φανάρι για να δεις πότε άναψε το πράσινο. Υπεροπτικέ σπασαρχιδιστή, αναρωτιέμαι πώς ένιωσες όταν άκουσες την σειρήνα να σφυρίζει από πίσω σου. Πώς ένιωσες όταν ο αστυνομικός σε έγραψε για παράβαση του ΚΟΚ??
Ω ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ! ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ???

Δόξασυ υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν σωστά την δουλειά τους στον δρόμο. ΑΜΗΝ!

2 σχόλια:

Loud Melody είπε...

Καλά δεν τους λες σε καμία περίπτωση "Αστυνομικούς που κάνουν καλά τη δουλειά τους" τους λες "Αστυνομικούς που στήνονται που και που σε ύπουλα σημεία και γράφουν 5 άτομα για να τα τσεπώσουν". Btw πέτυχα κι εγώ μπατσικό σήμερα στους δρόμους, θα το είχε η μέρα φαίνεται, είναι "της εισπράξεως"

MaHaHoU είπε...

Δεν ηταν στημενο :)...τυχαια βρεθηκε εκει, και για να ακολουθησει τον πονηρο εστριψε δεξια απο την λεοφωρο σε στενο ενω καθοταν στην αριστερη λωριδα... ΑΧ.
Φυσικα αμα δεν ηταν της εισπραξεως δεν θα εκανε τον κοπο καν :P εκει εχεις δικιο :P:P:P