σελίδες

26.3.10

Μονόλογος 56 - ο blogger

Φίλε..... μπλόκερ Ή συν-μπλόγκερ. Όχι ρε ΔΕΝ είμαι ενημερωμένη για την τελευταία σου ανάρτηση. ΔΕΝ είμαι όλη μέρα στο ίντερνετ. Μπορεί να είμαι ένα αντικοινωνικό φρικιό, αλλά κάπου θα δουλεύω, κάποιες δουλειές του σπιτιού θα κάνω. Μην παίρνεις αυτό το θυμωμένο/κλαψομούνικο ύφος στο τηλέφωνο/ μέηλ/ φέησμπουκ όταν με ρωτάς ΓΙΑΤΙ δεν έχω σχολιάσει ακόμα!
Και όχι, όταν μου γράφεις τι παπούτσια αγόρασες και τι κέηκ έφτιαξες καλή μου νοικοκυρούλα-μπλόγκερ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να σχολιάσω γιατί, μάντεψε! Ούτε πρόκειται καν να διαβάσω το κείμενό σου γιατί ΔΕ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!
Γενικά δε συνηθίζω να σχολιάζω αν δεν έχω κάτι να πω. Μου ’ρχεται να ξεράσω με τα κείμενα που έχουν 822 σχόλια, εκ των οποίων τα μισά είναι «Γουάου! Φοβερό κείμενο! Έγραψες!» και τα υπόλοιπα είναι οι -ένα προς ένα- απαντήσεις του μπλόγκερ που ευχαριστεί.
Γκε γκε;

by Τanila

 η συγγραφική ομάδα σε ευχαριστεί θερμά που μοιράστηκες τις απόψεις σου μαζί μας!

23.3.10

Μονόλογος 55 - σκοτώνοντας την ώρα

Φίλε που περιμένεις και εσύ βαρεμένα στην στάση του λεωφορείου (ακούγοντας μουσική), είναι απίστευτο τι μπορεί να ακούσεις σε μια στάση λεωφορείου... άγνωστοι άνθρωποι μιλάνε μεταξύ τους σε μια συζήτηση χωρίς θέμα, χωρίς νόημα! Ξεκινήσαμε με τα ψώνια της ημέρας, θίχτηκε και το θέμα της ακρίβειας, προχωρήσαμε στην υπερβολική αγορά μιας επώνυμης τσάντας 3.000 ευρώ μετά ακούσαμε για τον γκόμενο που ναι μεν τον έχει αλλά από την άλλη τον κράξει, αχαΐρευτο και άχρηστο... τον gay φίλο που τον καλύπτει στην μάνα του παριστάνοντας την αγαπητικιά του... η έτερη συνομιλήτρια σπεύδει να τονίσει ότι αυτά είναι ανωμαλίες, άκουσε εκεί gay... ξαφνικά η συζήτηση εκτοξεύεται στην επίκαιρη τσόντα :P (όχι δεν θα πω ποια... δεν θα της κάνω άλλη μια διαφήμιση) ααα να και το λεωφορείο μου... τα ακουστικά πίσω στην θέση τους! αυτό ήταν το επόμενο ποστ μας... για να δούμε εσείς τι θα ακούσετε, απλά τραβήξτε το ακουστικό και ... καλή διασκέδαση!!!

17.3.10

Μονόλογος 54 - PCLab

Φίλε υπεύθυνε εργαστηρίου υπολογιστών (PCLab), σταμάτα να κάνεις κύκλους από πάνω μας και να κοιτάς τι γράφουμε και τι κάνουμε. Η περιέργια σου είναι ενοχλητική και αδικαιολόγητη. Επίσης τι σε ενοχλεί που έχω στρίψει την οθόνη μου? Τι θες να κάνω από την στιγμή που η καρέκλα κοιτά αλλού και όχι εκεί που θες εσύ? Η καρέκλα είναι τοποθετημένη έτσι στο γραφείο, εγώ γιατί πρέπει να στρίψω τον λαιμό μου για να κοιτάω τι γράφω προκειέενου να ικανοποιήσω τις παραξενιές σου? Σου έδωσαν ένα χώρο να φυλάς και τώρα μας έγινες άρχοντας. ΕΛΕΟΣ! Αυτή η γαμημένη η συμπεριφορά και οι τρόποι ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?

15.3.10

Μονόλογος 53 - "καθημερινοί" φίλοι

στο δρόμο:
Φίλε του 407 μας θύμισες ότι υπάρχουν ακόμα ιππότες, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς να περάσουν, ακόμα και αν καβαλάνε πολλά άλογα!!! Σε αντίθεση με τον κ. Yaris που ούτε που βρίσκετε το φλας του δεν γνωρίζει, θα έπεσε απ’ το διάστημα...

στο μετρό:
Φίλε, ψηλέ όμορφε «διακριτικέ» με το γυαλί τύπου rayban είσαι απίστευτος με τον τρόπο που διαβάζεις τα χαρτιά της κυρίας που έχεις σταθεί από πάνω της!!! Ναι, ναι αγορίνα κατέβασε και λίγο το γυαλί γιατί το σκούρο χρώμα του δεν διευκολύνει και τόσο την λαθρανάγνωση από μακριά! Θες και τα δικά μου γυαλιά? Αλλά να μου πεις πως θα περάσει η ώρα στο μετρό ... εσύ διαβάζεις και εγώ ετοιμάζω το επόμενο ποστ μου... εσένα!!! :P

στην στάση:
Φίλε μηχανόβιε με την μεγάλου κυβισμού μηχανή σου! Σίγουρα είναι πρέπον να σταματήσεις στην «άκρη» του δρόμου για να κάνεις τα τηλεφωνήματα σου... αλλά ουδεμία σχέση δεν έχει η άκρη με την είσοδο στο τέρμα των λεωφορείων! Τι άλλο θα δούμε σε τούτη την χώρα!!!

στο λεωφορείο:
Φίλε οδηγέ, είναι απαράδεκτο να ζητάς, την βοήθεια των ένστολων γιατί σου την είπαν που έκανε να εμφανιστεί 40 λεπτά το λεωφορείο της γραμμής που οδηγείς!!!