σελίδες

24.4.10

Μονόλογος 61 - παππούς στη στάση...

Φίλε παππού... το γεγονός ότι με έχουν στήσει και στέκομαι στη στάση, για 20 λεπτά, στο κέντρο της Αθήνας και έχουν περάσει όλα τα λεωφορεία 2 και 3 φορές, αυτό δεν σημαίνει ότι σε γουστάρω. Ούτε μου αρέσει όταν γλύφεις τα χειλάκια σου όταν με κοιτάς, ούτε μ' αρέσει να μου κλείνεις το ματάκι... Απλά με έχουν στήσει!!!

Μονόλογος 60 - η πολυθρόνα

Φίλη, πελάτισσα του telemarketing store είσαι σκέτη τρέλα και διαφημιστική καμπάνια καθώς φαίνεσαι μέσα από την βιτρίνα του καταστήματος ενώ προσπαθείς να δοκιμάσεις αυτή την νέα φοβερή και ανεπανάληπτη μαύρη (φαίνεται δερμάτινη - σιγά μην είναι :P) πολυθρόνα μασάζ που σηκώνονται τα πλαϊνά τα έτσι τα αλλιώς και εγώ δεν ξέρω τι... πραγματικά αν είχαμε ποπ-κορν και κόλλα θα καθόμασταν να σε απολαύσουμε!!!

18.4.10

Μονόλογος 59 - ή ταν ή επί τας

Φίλε μηχανόβιε deleverα, πως την έχεις δει που βγαίνεις ξαφνικά από τα δεξιά κόβεις απότομα μπροστά στο αυτοκίνητο μας και περνάς το κράσπεδο και βρίσκεσαι στο αντίθετο ρεύμα να οδηγείς "κύριος" ... μωρέ καλά λέει η μάνα μου ότι είστε "ή ταν ή επί τας", ή θα την πάτε την πίτσα ή θα σας φέρουν πάνω σε αυτήν.
madness

Φίλε delivera ήθελα μόνο να ήξερα τι θα γινόταν αν στο αντίθετο ρεύμα που μπήκες με τόση άνεση και γαματοσύνη ερχόταν καμιά νταλίκα, μόνο αυτό αναρωτιέμαι. Κατά τα άλλα ξέρω πως βιάζεσαι για να βγάλεις το μεροκάματο σου ή για να προλάβεις να καπνίσεις ένα τσιγάρο στο διάλειμμα που θα κερδίσεις με τα λεπτά που θα σου περισσέψουν από το delivery, ok καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω και δεν θα καταλάβω ποτέ αυτήν την ακραία συμπεριφορά που έχουν μερικοί άνθρωποι λες και έχουν κατουρήσει σε όοοοοοοοοοολη την άσφαλτο και γι' αυτό τους ανήκουν οι δρόμοι....... Αν πάθεις κάτι μελλοντικά τότε εκ των προτέρων σου λέω R.I.P !
MaHaHoU

14.4.10

Μονόλογος 58 - o projector και το λαπτοπ

Φίλε καθηγητή πάρ' το απόφαση το λαπτοπ σου τα έχει παίξει, ακόμα και μετά το πάσχα σε σαμποτάτει και δεν προβάλει σε καμία από τις δύο αίθουσες στις οποίες μας βάζεις να πηγαινοερχόμαστε την ώρα του μαθήματος... Μάλλον πρέπει να πάρεις απόφαση ότι είναι για πέταμα για αυτό και δεν το αναγνωρίζει κανένας projector!!! ακόμα και στην ανάγκη μας έπεσες και ζητάς υπολογιστή να κάνεις το μάθημα σου!!! πάντως ένα FORMAT μπορεί να βοηθούσε την κατάσταση, αν και για μητρική σε κόβω!!! ααα για να σου λυθεί η απορία γιατί δεν έπαιζε ούτε το pc του που έφεραν από το εργαστήριο είναι γιατί είσαι και ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ!!! πάντως αύριο θα έχω pc οπότε μπορείς να ελπίζεις!!!

ΥΓ. δεν φταίει που σήμερα ήταν Τρίτη + 13... όλο το εξάμηνο πάνω από τις μισές φορές δεν είχαμε κινηματογράφο :P

13.4.10

Μονόλογος 57 - ο φαρδύς πλατύς

Φίλε Χ, το Χ όχι από το όνομα σου αλλά ούτε και γιατί δεν ξέρω πως σε λένε... εντάξει όντος δεν ξέρω πως σε λένε, αλλά το Χ είναι επειδή αυτό τον σχηματισμό έκανε το κορμί σου στην άσφαλτο, έτσι όπως είχες ξαπλώσει φαρδύς πλατύς. Φίλε ηλικιωμένε μετρίου ύψους (όπως σε έκοψα) αδύνατε, πόσο πρέπον το βρίσκεις να έχεις ξαπλώσει στην άσφαλτο στην μέση της ακριανής λωρίδας και να προφασίζεσαι ότι σε χτύπησε ο οδηγός του λεωφορείου και δεν σηκώνεσαι από εκεί μέχρι να έρθει (λεωφορειοδηγός? ασθενοφόρο? πραγματικά δεν κατάλαβα). Ενώ, οι προστάτες σου και μάρτυρες του συμβάντος ισχυρίζονται ότι πέρασε πολύ μακριά για να πετύχει. Προστάτες, ξέρεις γιατί...??? Γιατί όσο εσύ ήσουν ανάσκελα, φαρδύς πλατύς μέσα στην άσφαλτο αυτοί καθόντουσαν μπροστά και κάναν του τροχονόμους μη σε πατήσει κανένα Ι.Χ., κανένα λεωφορείο... και γενικά ότι πέρναγε... και ΞΑΦΝΙΚΑ... πετάγεσαι όρθιος! τσεκάρεις το διερχόμενο Α3 και ξανά μετά αμέσως γίνεσαι ο κύριος Χ, ένα με την άσφαλτο!!! Οι κυρίες ρωτάνε -"είναι καλά? Τι έχει?" -"Κουράστηκε και είπε να ξαποστάσει", πετάγεται μια φωνή... Μετά από κάμποσο... τι μας έλειπε, τι μας έλειπε... ααα ναι οι ειδικές δυνάμεις!!! Κατέφτασαν οι Ζτάδες να σώσουν την κατάσταση... παρκάρουν τις μηχανάρες με τα λαμπιόνια αναμμένα μπροστά στην κίνηση... (οπότε μας περίσσευαν και οι εφεδρικοί σωτήρες-τροχονόμοι)... Σήκω άνθρωπε μου... θα σε πατήσει τίποτα... είστε μέσα στον δρόμο... ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ... εκεί εσύ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ στο έδαφος... πραγματικά φίλε, νομίζω ότι είσαι η πιο πρωτότυπη ανάρτηση μας! αλλά λυπάμαι δεν ξέρω τι απέγινε... δεν άντεχα να κάτω και να δω τη συνέχεια λυπάμαι!!!

Οδός Ακαδημίας, Αθήνα, 12 Απριλίου 2010 ώρα κάπου στις 21.30