σελίδες

31.5.10

Μονόλογος 70 - η γειτόνισσα

(Ήθελα να το βάλω μαζί με το ποστ για το γείτονα αλλά δεν πρόλαβα)

Φίλη γειτόνισσα που νομίζεις ότι σου ανήκει ο κόσμος όλος και θυμάσαι να πλένεις και να σκουπίζεις το μπαλκόνι σου πετώντας νερά και σκουπίδια κάτω, ΤΥΧΑΙΑ μόνο όταν έχουμε απλωμένα ρούχα και δεν έχεις καν την ευγένεια να μας ειδοποιήσεις ώστε να τα μαζέψουμε και να μη λερωθούν ξανά, να βάλεις τη σκούπα και το λάστιχο στον ΚΩΛΟ σου διότι είσαι μεγάλη γαιδούρα κι όσο και να το κάνεις επίτηδες γιατί το θεωρείς εξυπνάδα κι επειδή είσαι η σπιτονοικοκυρά και θέλεις να δείξεις ότι κάνεις κουμάντο, δείχνεις το κατώτερό σου επίπεδο, κι ότι είσαι κατίνα και μεγάλο τσόκαρο.

Επίσης να πεις στον άντρα σου να μην κοιτάει μέσα στο σπίτι μας από τα παράθυρα γιατί ξέρεις μερικές φορές κάνουμε και μπάνιο και δεν είμαστε αναγκασμένοι να κλειδαμπαρωνόμαστε για να μη μας πάρει μάτι τυχαία, κοιτάζοντας από περιέργεια, μη σας πάρει ο διάολος και τους 2.

Ακόμη, μάθε να παρκάρεις σωστά και να μην κλείνεις την πόρτα ανεβάζοντας το αυτοκίνητό σου στο πεζοδρόμιο, πήγαινε κάνε κανένα μάθημα οδήγησης γιατί δεν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε επικίνδυνες αποστολές για να μπούμε στην αυλή.

Το να σου πω να σταματήσεις να στήνεις αυτί κι εσύ κι ο άντρας σου, είναι περιττό γιατί προφανώς έτσι σε έμαθαν κι έτσι θα μείνεις μέχρι να πεθάνεις κι αυτό είναι κρίμα γιατί σε εσένα και την οικογένειά σου έχουν βγάλει φήμη στην περιοχή ότι είστε περίεργοι και τρελοί. Ναι, ναι μάθε το, μας το είχανε πει πολλοί, αλλά δυστυχώς είχαμε ήδη κλείσει τη συμφωνία για να μείνουμε στο διαμέρισμά σου αλλιώς δε θα ερχόμασταν να είσαι σίγουρη. Καλό θα είναι να είσαι λίγο πιο σωστή γιατί ξέρεις μπορεί να σου συμπεριφέρομαι σωστά αλλά άμα τα πάρω καμιά μέρα θα φας πολύ βρισίδι και θα γίνουμε από 2 σπίτια γείτονες.

Και πού 'σαι, το ξανθό μαλλί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!

30.5.10

Μονόλογος 69 - η σκηνή

Φίλη mahahou, όταν είμαστε στο φανάρι στης πανεπιστημίου (ή σε οποιοδήποτε φανάρι) και σου μιλάω ΔΕΝ μπορείς να με γράφεις και να προσέχεις τι λέει ο Kiske και να φτιάχνεσαι τραγουδώντας :P ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σου αναλύω κάτι τόσο σημαντικό (που αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι τι ήταν... αλλά σίγουρα ήταν συμπαντικό γιατί το έλεγα εγώ και μόνο)!!! οπότε επόμενο είναι να ακολουθήσει η σκηνή ζηλοτυπίας που ακολούθησε... όχι τίποτε άλλο γίναμε και υπερθέαμα στον διπλανό ταρίφα που μας χάζευε από ώρα... τα ποπ-κορν του έλειπαν!!!

29.5.10

Μονόλογος 68 - ο γείτονας

Φίλε γείτονα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάθε χρόνο την μέρα που έχει eurovision να μας σπας τα νεύρα κάθε χρόνο με την μουσική ... το μόνο ενθαρρυντικό φέτος είναι ότι δεν έχουμε ακούσει άπειρες φορές το τραγούδι της eurovision, για την ακρίβεια δεν το άκουσα καμία!!! όπως την είχαμε πατήσει με τον σάκη και την παραρίζου και δεν θυμάμαι ποιοι άλλοι ήταν τα προηγούμενα χρόνια που τους ακούγαμε να παίζουν στο repeat όλη μέρα... εντάξει το γούστο σου στην μουσική εξακολουθεί να είναι άθλιο και να με προκαλεί να σου βάλω καμία σκληρή μεταλ (ή κάτι δυνατά) να τρομάξεις, μπας και συνειδητοποιήσεις ότι ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ! ... για το ΓΑΜΏΤΟ... το μόνο που σε γλυτώνει είναι ότι το στερεοφωνικό είναι στο σαλόνι και δεν θα χτυπήσει εσένα αλλά τον άλλον γείτονα που δε φέρει καμία ευθύνη για την κακογουστιά σου... σκυλοελαφροακουστή! μήπως να σου γράψω κανένα cd??? άραγε θα καταλάβεις την διαφορά?!?!!!

Μονόλογος 67 - ο ποδηλάτης

Φίλε ποδηλάτη, σε παραδέχομαι γιατί έχεις τα κότσια να κυκλοφορείς με το ποδήλατο σου στο κέντρο της Αθήνας! αλλά το κάνεις πορεία μαζί με άλλους τόσους που κατάφεραν να κλείσουν την πανεπιστημίου και να εκτείνονται έτσι όπως ήταν παραταγμένοι σε όλη την πρόσοψη της βουλής πραγματικά στο αναγνωρίζω και σου βγάζω το καπέλο! Γιατί κατάφερες με αυτή σου την κίνηση να αναγκάσεις όλους αυτούς του "τρελούς" γκαζάκιδες με τα μηχανοκίνητα τους να ακολουθήσουν τον δικό σου ρυθμό! άντε μπας και δούμε και κανένα ποδηλατόδρομο σε αυτή την χώρα γιατί κάθε μέρα και στιγμή παίζεις την ζωή σου κορόνα γράμματα, σε πατάνε δε σε πατάνε! όχι τίποτα άλλο αλλά θα έχουν πολλοί περισσότεροι το έναυσμα να πάνε στην δουλειά τους με τη δική τους "ιπποδύναμη" να μειώσουμε και τους ρύπους αυτής της χώρας ρε γαμώτο!

25.5.10

Μονόλογος 66 - η ξανθιά

Φίλη ξανθιά, πότε επιτέλους θα παραδεχθείς ότι όσο και αν προσπαθείς να αποδείξεις καθημερινά ότι είσαι μια φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα της ηλίθιας ξανθιάς οι ηλιθιότητες από τις πράξεις σου έρχονται και βρίσκουν???!!! Μάθε λοιπόν ότι το "νόμιζα πως η εξέταση του μαθήματος ήταν την επόμενη εβδομάδα" δεν είναι "δικαιολογία" για να μην πας να δώσεις!!! και μια τελευταία συμβολή... επειδή ξέρω τι τούβλο είσαι... όχι τίποτε άλλο, το κινητό σου ουδεμία σχέση έχει με τις αδερφής σου... συνεπώς την επόμενη φορά που θα συπληρώσεις το βιογραφικό σου θα πρέπει να ξέρεις ότι βάζεις τα δικά σου στοιχεία και όχι το πρώτο τηλέφωνο που σου έρθει στο μυαλό και αρχίζει όπως το δικό σου!

credits στον απίστευτο εαυτό μου...

22.5.10

Μονόλογος 65 - ο μυξιάρης

Φίλε οδηγέ του λεωφορείου που βάζεις το δάχτυλο στη μύτη και μετά στο στόμα και παραλίγο να κάνω εμετό στο λεωφορείο από την αηδία, έχω να σου πω ότι είσαι μεγάλο σίχαμα και είμαι σίγουρη ότι ο μικροσκοπικός και δυσλειτουργικός εγκέφαλος που διαθέτεις έχει πλέον γεμίσει από τα μυξοκάκαδά σου.

Να βάλεις το δάχτυλο στον κώλο σου που μου θέλεις και κοινωνικό επάγγελμα. Πού σκατά εμπιστευόμαστε τη μετακίνηση και τη ζωή μας ρε παιδιά;

12.5.10

Μονόλογος 64 - ο "ματάκιας"

Φίλε ... ναι εσύ που έχεις φέρει την βέσπα σύριζα στον μαντρότοιχο, έχεις σκαρφαλώσει πάνω στην σέλα της και κοιτάς τεντωμένος πίσω από τον μαντρότοιχο του συνοικιακού γηπέδου... μα τι βρήκες ρε παιδί μου που κοντεύεις να τουμπάρεις το βεσπάκι έτσι όπως πατάς στο πίσω πίσω μέρος της σέλας προκειμένου να κερδίσεις μερικούς ακόμα πόντους! ελπίζω να είναι τουλάχιστον δικό σου! by the way αν κάνεις τον κύκλο έχει και είσοδο το γήπεδο! δεν είναι ανάγκη να είσαι σκαρφαλωμένος εκεί πάνω και μάλιστα στις μύτες, σιγά το στάδιο που δεν θα σε αφήσουν να μπεις :P!

7.5.10

Μονόλογος 63 - "μετρότυχη"

Φίλε συνεπιβάτη του μετρό/ηλεκτρικού πόσο τυχερός αισθάνεσαι όταν η πόρτα του μετρό σταμάτησε ακριβώς μπροστά σου; εξακολουθείς να αισθάνεσαι το ίδιο συναίσθημα τώρα που συνειδητοποίησες ότι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ πόρτα είναι χαλασμένη και δεν ανοίγει?!?!!!

5.5.10

Μονόλογος 62 - οι αχαρακτήριστοι

Φίλε συμφοιτητή / συμφοιτήτρια, για πόσο έξυπνος, cool περνιέσαι που έχεις το θράσος να καπνίζεις μέσα στην αίθουσα / αμφιθέατρο ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!! ανάγνωση ξέρεις??? την φωτογραφιούλα εκεί δεν την αναγνωρίζεις? !#!$$%#$^$&*$&%@$@$!
δεν φτάνει που είμαστε 200 άτομα εδώ μέσα έχουμε και εσένα να καπνίζεις! :P
άι στο διάολο παλιομακάκα!!! και εσύ και η κάπνα σου!