σελίδες

13.6.10

Μονόλογος 75 - oι παρεξηγιάρηδες

Φίλε και φίλη παρεξηγιάρηδες σταματήστε να δημιουργείτε δράματα και κάθε φορά που τυχαίνει κάποιος γνωστός σας να ακυρώνει ένα ραντεβού να πέφτετε του θανατά και να στέλνετε Μαρθαβουρτσιώτικα μηνύματα τύπου "Τι σου έκανα και με αποφεύγεις; Τι σου έχω κάνει; Πες μου την αλήθεια, μη με κοροϊδεύεις".

Η γη ευτυχώς περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, το να ακυρώσει κάποιος μια συνάντηση σημαίνει ότι κάτι του έτυχε, ή ότι δεν έχει κέφια να βγει, ή ότι βαριέται στην τελική, ή μπορεί να μη θέλει να δει τα μούτρα κανενός ρε αδερφέ. Δε σημαίνει ότι έχει κάτι μαζί σας. Το να ανησυχείτε υπερβολικά αν κάνατε κάτι χωρίς να το καταλάβετε είναι χαζό, διότι αν επίτηδες δεν έχετε κάνει κάτι τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Εκτός κι αν δημιουργείτε όλο αυτό το δράμα επειδή έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Βρείτε ένα χόμπι.

Η κλάψα κι ιδιαιτέρως η κλάψα χωρίς λόγο είναι απωθητική.

9.6.10

Μονόλογος 74 - το θύμα της μόδας.

Φίλη θύμα της μόδας, που έτυχε να κάνουν subscribe κάμποσοι στο youtube σου και σε προσέλαβε εταιρία, όταν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο κι εσύ ποστάρεις ότι αγόρασες ένα μάτσο κρόσσια που στο πάσαραν για μοντέρνο γιλέκο και πλήρωσες για αυτή την αηδία 850 δολλάρια περιμένεις να μη σε κράξουν; Και βρήκες την πιο ηλίθια δικιολογία "δίνω κρυφά χρήματα σε φιλανθρωπίες". Μετά είδες τα δύσκολα και το έβγαλες, μιλάμε η μαγκιά σου είναι τεράστια. Υποκρίτρια!

Παρεμπιπτόντως αν έχεις απορία γιατί παίρνεις πιο πολλά αρνητικά σχόλια από ότι θετικά είναι πρώτον γιατί πουλάς ψεύτικη καλοσύνη κι είσαι Carrie Bradshaw failed wannabe, δεύτερον ντροπιάζεις την καταγωγή σου, είσαι ασιάτισσα και το παίζεις "έχω το αμερικάνικο όνειρο στην τσέπη" και τρίτον εν τέλη δεν είσαι και τόσο ταλαντούχα σε αυτό που κάνεις.

Φόρα τώρα τα κρόσσια σου και νόμιζε ότι είσαι η θεά της μόδας, ηλίθιο ανεγκέφαλο κοριτσάκι.

Thanks MaHaHoU που μου θύμισες να ποστάρω! Φιλιά!!!

5.6.10

Μονόλογος 73 - ο φαρμακοτρίφτης!

Φίλε φαρμακοποιε που διανυκτερευες απόψε, πήγαινε κάνε το μάγκα στο δημόσιο και στον πρωθυπουργό που δε σε πληρώνουν κι οχι στους ασφαλισμένους πελάτες. Δε σου φταίνε εκείνοι που δεν πληρωνεσαι, μερικοί κοπιασαν για να εχουν ασφάλιση ξέρεις. Παίξε τον έξυπνο σε κανένα σαν τα μούτρα σου κι οχι σε κοπελίτσες, γελοίε. Αλλιώς παίξε το πουλί σου να σου περάσει. Μάθαμε όλοι να φωνάζουμε κι από κότσια τίποτα.

2.6.10

Μονόλογος 72 - πρυτανικές...

Φίλτατα υποψήφια, χαμένα και κερδισμένα, πρυτανικά σχήματα, καθηγητές μην πω εγώ τι καθηγητές. Σπαμάρατε το μαιλ μου 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές χωρίς κανένα δικαίωμα, χωρίς να σας έχω δώσει τα στοιχεία μου, απλά αντλώντας τα από το κέντρο δικτύου του χώρου σπουδών μου ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ. Με σπαμάρατε ανελέητα εξιστορώντας το μακρύ και το κοντό σας λες κι εγώ δεν ξέρω τι χουρμάδες είσαστε και ποιοι σας "πληρώνουν". Μου κάνατε τα νεύρα τσατάλια προκαλώντας με να σας απαντήσω με τις απίστευτες ψευτιές που λέγατε. Δεν με ένοιαζε ποιον θα έβγαζε η κάλπη, αυτό το ξέραν όλοι από πριν. Δεν με ένοιαζε επίσης γιατί ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ! Και πες το σπαμάρισμα και η δωρεάν διαφήμιση (σπάμινγκ) προ των εκλογών να το ανεχτείς...τα ευχαριστήρια μαιλ μετά και από τους κερδισμένους, αλλά και από τους χαμένους ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ?????????? Τα τόσα μαιλ που στάλθηκαν με τον ίδιο τρόπο από κάθε φοιτητική παράταξη που σου έλεγαν ποιον να στηρίξεις και τι να κάνεις ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ??? Και όλους τους καυγάδες μεταξύ αυτών των παρατάξεων για το πόσο σωστή ήταν ή όχι η διαδικασία ψηφοφορίας σε ότι αφορούσε το κομμάτι των φοιτητών ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ και μάλιστα στο προσωπικό μου μαιλ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ???? Α στα κομμάτια πια...καρπούζια μας τα κάνατε!

1.6.10

Μονόλογος 71 - το εύρημα

Φίλε εφευρετικέ, σίγουρα ήταν μεγάλο σόφισμα να κολλήσεις με χαρτοταινία τα κλειδιά τα οποία υποθέτω ότι βρήκες κοντά στην στάση πάνω στο παγκάκι της στάσης!!! έτσι δεν θα χαθούν και πιθανόν ο ιδιοκτήτης τους να τα βρει!!! Αμφιβάλω όμως για την επίτευξη του στόχου σου μια και την επόμενή μέρα κάποιος τα είχε ξεκολλήσει και ήταν παρατημένα πάνω στο παγκάκι!!! Don't know what happened then, but it worth trying! ;)