σελίδες

11.8.10

Μονόλογος 84 - διαφημιστής

Φίλε διαφημιστή η χώρα είναι σε κρίση...οικονομική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εσύ μπορείς να την εκμεταλλεύεσαι για να βγάζεις περισσότερα λεφτά μαζί με την εταιρία που μας παρουσιάζεις διακωμωδώντας την κατάντια μας. Τα λεφτουδάκια τυπάδες σαν εσένα τα μαζεύουν (ή όχι)...Όπως και να το βλέπω καλό είναι να παρουσιάζεις τα φτηνά (ίσως και όντως φτηνά προϊόντα σου) αλλά όχι και να μας πατάς τον κάλο με σιχαμένα τραγουδάκια του στυλ μας έχει φάει η φτώχεια και δεν εχουμε καν λεφτά να πάρουμε τσιγάρα και ο πρωθυπουργός κοιμάται...ΟΧΙ αυτό είναι χλευασμός και αγένεια απέναντι στο καταναλωτικό κοινό και απέναντι στον απλό Έλληνα. Φίλε διαφημιστή αυτό είναι προσβολή άσχετη των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός, δεν κοροϊδεύουμε την κατάστασή μας ούτε την θεωρούμε αστεία και άξια εκμετάλλευσης απο σένα.

Μονόλογος 83 - οι συμπληγάδες

Φίλη θείτσα, έχω μια απορία, γιατί "τυχαίνει" να κλείνει πάντα εσένα ο οδηγός του λεωφορείου ανάμεσα στις συμπληγάδες πόρτες όταν πας να ανέβεις? έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι οδηγοί την βρίσκουν με τους περίεργους ήχους που βγάζεις? ή με τον όγκο και την ευκινησία σου? τσ τσ τσ... κανένας σεβασμός στους κάπως μεγαλύτερους αυτής της χώρας...

10.8.10

Μονόλογος 82 - η ελιά

Φίλε...αχαχαχα φίλε κάτοχε ελιάς θρούμπας στο μέτωπο και μαλλί Τζον Τραβόλτα...χαχαχαχα...είσαι τόσο αστείος όταν το παίζεις γκόμενος, και παντρεμένος άντρας και πέφτουλας και με ελιά στο μέτωπο, μια ελιά ΝΑ με το συμπάθειο κάτω από το μαλλι αλα Τεν Τεν του τεραστίων διαστάσων κρανίου σου. Μπα σε καλό σου γέλασα πάλι...ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Μονόλογος 81 - το δασύτριχο

πω ρε Φίλε με το μαλλί αλά πάριος στην δεκαετία του 80s και το πουκάμισο ξεκούμπωτο μέχρι το ζωνάρι να καμαρώνουμε όλο το δασύτριχο που ξεπροβάλει περήφανα (γιακ...) που πας έτσι πρωί πρωί... δεν μας λυπάσαι?

8.8.10

Μονόλογος 80 - νέα στάση περίπτερο

Φίλη γκόμενα, με το εφαρμοστό λευκό τιραντάκι και το καυτό τζιν σορτσάκι, μαλλί μπουκλίτσα, παπούτσι πέδιλο, γυαλί μάσκα, χρυσό τεράστιο ρολογάκι με ασορτί μπεζ φιρμάτο τσαντάκι... το έχεις σύστημα να σταματάς το λεωφορείο ενώ ακόμα ψωνίζεις από το περίπτερο που απέχει από την στάση 20-30 μέτρα? αλλά βέβαια τι λέω... σιγά μην δεν σε πρόσεχε ο οδηγός και να μην σταματήσει να σε μαζέψει!!! No comments, πάρτε μαθήματα "κλήσης λεωφορείου"...

Μονόλογος 79 - οι μεθυσμένες...

Φίλες μεθυσμένες, ναι είστε στο μοναστηράκι και αυτό είναι το προτελευταίο μετρό για αιγάλεω... και by the way αν έτυχε και κατεβήκατε στην αντίθετη κατεύθυνση προς αεροδρόμιο δεν χρειάζεται να ανεβείτε στην επιφάνεια και να ξανακατεβείτε κάτω (όπως και έτυχε να κάνετέ :P) ξέρετε η αποβάθρα είναι ενιαία και στο κέντρο ενώ τα τρένα περνάνε δεξιά αριστερά!!!

Μονόλογος 78 - η μπατάλο και το πέδιλο

Φίλη μπατάλο, ως γνωστόν μπήκε το καλοκαίρι (λόγω ετεροχρονισμού κοντεύει να τελειώσει αλλά το παραβλέπουμε ο ετεροχρονισμός που λέγαμε) περιττό να στο υπενθυμίσω! οπότε επόμενο είναι η πλειοψηφία των γυναικών καθώς και κάτι σαγιοναρόφιλοι έχουν την τάση να φοράνε ανοιχτά παπούτσια, πέδιλα... ως επί το πλείστον μέσα ιούνη με τέτοια ζέστη και με τα 24h που βαράει απεργία το μετρό καθημερινά (ήθελα να τα ψάλλω και για αυτό αλλά... τέτοια ώρα... εεε τι λέγαμε? ααα ναι...) Μπαίνει λοιπόν η φίλτατη κα μπατάλο μέσα στο ήδη κονσερβοποιημένο λεωφορείο και πατώντας τι άλλο? φρεσκότατα ποδαράκια... ούτε συγνώμη δεν ζήτησε έτσι για το εθιμοτυπικό!!! ευτυχώς φόραγα τα αθλητικά μου.

Μονόλογος 77 - ο cool

Φίλε "cool thrasher", εκ του συνθηματικού της μπλούζας, που πας μεσημεριάτικο 5.00 ο ήλιος ντάλα με 36 βαθμούς θερμοκρασία με το μαύρο το φούτερ??? είπαμε ρε φίλε γαμάτη η στάμπα του και σλόγκαν που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά με τόση ζέστη ιούνιο μήνα για που το έβαλες? πάει αυτή η νέα γενιά των 15χρονων δεν την παλεύει με τίποτα.

ΥΓ. από τότε δεν έχω βρει χρόνο να γράψω...

Μονόλογος 76 - oι συγγραφείς

Φίλοι συγγραφείς του "Φίλε" πού στο διάβολο έχετε εξαφανιστεί και δεν έχει γράψει κανένας τίποτα εδώ και πολύ καιρό;

Άντε καλά να περνάμε! :P