σελίδες

23.2.11

Μονόλογος 97 - πάντα παντού

Φίλε blogger που δεν μπορείς να αποχωριστείς πουθενά τα αγαπημένα σου blogs τώρα "το φίλε..." σε ακολουθεί παντού απλά επισκέψου μας από τον browser που διαθέτει το κινητό σου τηλέφωνο ;) σε ειδική light μορφή χωρίς εικόνες και κατέβασμα περιττών δεδομένων!!! ααα και μην ξεχνάμε για να στείλετε τις δικές σας αναρτήσεις μπορείτε μέσω τις ειδικής φόρμας επικοινωνίας είτε από κινητό είτε παραδοσιακά από τον υπολογιστή σας!

"Σύντομα" και ... δεν μπορώ να πω παραπάνω!

Happy blogging!

21.2.11

Μονολογος 96 - καθημερινέ

Φίλε καθημερινέ, κάθε μέρα την ίδια ώρα παίρνεις το ίδιο λεωφορείο από την ίδια στάση φοράς τα ίδια ακουστικά που κατά πάσα πιθανότητα σερβίρουν για άλλη μια φορά την ίδια μουσική... Τίποτα δεν είναι διαφορετικό από το χτες και δεν μοιάζει να ελπίζεις ιδιαίτερα να αλλάζει τίποτα στο αύριο... και πάλι θα ανέβεις στην ίδια στάση, θα κατέβεις στην ίδια σταματώντας στα ίδια φανάρια… μέχρι που θα φτάσει άλλη μια Παρασκευή και θα κάνεις ένα «διαφημιστικό break». Δευτέρα! Να πάλι ο ίδιος άνθρωπος απέναντι σου… σου έρχεσαι να τον ρωτήσεις… πώς πέρασες το σαββατοκύριακο??? Αλλά είναι και αυτός κρυμμένος πίσω από τα δικά του μαύρα γυαλιά! Ίσως κάνει τις ίδιες σκέψεις με σένα ή απλά ψάχνει μια γωνία για να συνεχίσει τον ύπνο του… που τόσο βάναυσα διέκοψε! Μέχρι να κατέβει και πάλι στην ίδια στάση… ωχ, εδώ κατεβαίνω… τα λέμε αύριο!!! Ίδια ώρα ίδιο μέρος ;) :P

19.2.11

Μονόλογος 95 - κυκλοφόρησε

φίλε αναγνώστη το ξερες??? και όμως ναι είναι αλήθεια... όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις!!! επιτέλους βγήκε το πέτυχα σήμερα στο δρόμο είναι εδώ και κυκλοφορεί το ξεμπρε του γιώτα... ποιανού γιώτα??? του γιαρη φυσικά!!! ;)

καλήμερα σε όλους.

18.2.11

Μονολογος 94 - καλοκαιρινή

Φίλη καλοκαιρινή παραλία, ζούμε στην ελλάδα και συγκεκριμένα στην αθήνα... και κατά βάση (αν εξαιρέσεις κάτι περίεργες μέρες) έχουμε χειμώνα! ναι ναι πολύ σωστά άκουσες... χειμώνα!!! Η θερμοκρασία έξω είναι στους 10 βαθμούς, οπότε η απορία που μου δημιουργείται σχετίζεται με το πόσο φυσιολογικό είναι να κυκλοφορείς με την σαγιονάρα αλά brazil, το μαλλί ανέμελο και βρεγμένο... μα καλά δεν κρυώνεις??? και να έλεγα ότι σε είδα σε κανένα κολυμβητήριο απ' έξω ή στην παραλία ΟΚ... αλλά στο μετρό με αυτό το look N feel δεν κρυώνεις οεο??? αύριο θα είσαι καλά?