σελίδες

29.3.11

Μονόλογος 101 - coffee delivery

Φίλε endura, το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι για τα δύσκολα με την μηχανή enduro που οδηγείς... οπότε η ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι της πόλης προφανώς και δεν μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο σου στις δύσκολες διαδρομές! :P Αλλά εσύ δεν κωλώνεις σε κάτι τέτοια και πάλι βρήκες τον τρόπο να αναδείξεις τις ακροβατικές σου ικανότητες! Έτσι καβάλησες την μηχανή σου έπιασες το τιμόνι με το ένα χέρι και μιας και είχες το δεύτερο ελεύθερο πήρες και 2 καφέδες και μια σακουλίτσα με το συνοδευτικό πατάκι, (ε μην τους πιείτε και ξεροσφύρι!) και ξεκίνησες την επικίνδυνη διαδρομή σου... ε αναμενόμενο για να κρατάς καλύτερα ισορροπία καθόσουν στο πλάι της σέλας ελαφρά γερμένος προς την αντίθετη πλευρά από τους καφέδες, και το πόδι κρεμασμένο κάτω! Αλήθεια το στήριγμα της μηχανής γιατί ήταν κατεβασμένο??? είναι κάποιο μυστικό για καλύτερη ισορροπία? ή απλή βιασύνη... ε μην κρυώσει και ο καφές!

24.3.11

Μονόλογος 100 - ναι! τα εκατό-στήσαμε...

Φίλοι μας καλοί, καλοί μας φίλοι (αλά Μαμαλάκης style)... Είναι το 100στο post και ζήτησα από την φίλτατη τρελή της παρέας* madness να το κάνω εγώ, γιατί αυτό το πλάσμα ανέλαβε να κάνει όλα τα προηγούμενα "επετειακά" posts και γιατί είχα όρεξη :P.
Η συγγραφική ομάδα του "Φίλε" είναι βαθύτατα συγκινημένη που έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια "εφιαλτικά εμπνευστικού πυρετού" και "πληκτρολογικού αγώνα" (τι λέει το άτομο?) ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο 100 αναρτήσεων πικρόχολου/καυστικού/χιουμοριστικού σχολιασμού και το γιορτάζει μαζί σας, με ανανεωμένη την διάθεση! (Δηλαδή, ακόμα και αυτή η μαλάκισμένη που είχε να ανεβάσει κείμενο-πάνε μήνες τώρα- κάθεται και γράφει.Εγώ είμαι αυτή).
Αφού έκλεισα την παρένθεση, συνεχίζω λέγοντας ότι έχουμε ήδη 3 posts στην αναμονή που περιμένουν να κάνουν λαμπρά την εμφάνισή τους ΚΑΙ όχι μόνο αυτά...Ξέρω έχετε κατασυγκινηθεί κι εσείς μαζί μας. Δεν βλέπετε την ώρα και την στιγμή να μας διαβάσετε και να συμμεριστείτε την καταπιεσμένη οργή μας. Σας ετοιμάζουμε μαζί με το νέο φόντο (που είναι του blogspot-σιγά τ'αυγά) και ένα νέο LOGO. Ναι! Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ετοιμάσαμε ΚΑΙ logo. Τώρα το πιλατεύει ακόμα η τρελή της παρέας* και σύντομα θα εμφανιστεί και στις οθόνες σας...
Μείνετε μαζί μας και για τις επόμενες 100 αναρτήσεις...Αν πάλι δεν έχετε όρεξη σας δίνω εγώ προσωπικά την ευχή μου μέσα από το βρακί μου (γραπτώς πάντα)!

Chu και Ξου !

20.3.11

Μονόλογος 99 - η βγαίνω γκάζι

Φίλη, βγαίνω γκάζι... φούστα κολλητή και μίνι μαύρο καλσόν, από πάνω τζιν μπουφάν από μέσα φούτερ με κουκούλα σε στιλ τζάκετ και από μέσα πουκαμισάκι χρώμα γαλανό ξεκούμπωτο μέχρι λίγο κάτω από το στήθος με αυτό να προσπαθεί συνέχεια να βγει έξω!!! ατάκα: ααα δεν μπορώ αυτό τον κόσμο στο μετρό με κουράζει... ευτυχώς μόνο 2 στάσεις είναι... σαββατο αργά το απόγευμα στο σύνταγμα προς αιγάλεω .... τα συμπεράσματα δικά σας!!

12.3.11

Μονόλογος 98 - το "θαύμα"

Φίλοι θρησκόληπτοι έχετε αρχίσει να χλευάζετε την νοημοσύνη μου? Σας σέβομαι όπως θέλω να σέβεστε κι εσείς εμένα, αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Κάθε τρεις και λίγο μιλάτε για το μεγαλείο του θεού και για τα θαύματά του. Υπόστηρίζετε πως όλα αυτά :









Είναι θάυματα που προσχεδίασε ένας ανώτερος του ανθρώπου θεός (ή και πολλοί αναλόγως τις θρησκείες). Επιστήμονας θέλω να γίνω και όλα αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Μπορώ να επιχειρηματολογήσω με πολλούς τρόπους αλλά αυτό θα ήταν ένας καινούριος μονόλογός μου ο οποίος θα χρειαζόταν άλλου είδους προετοιμασίες..και εγώ θέλησα να γράψω σήμερα γιατί μου την έσπασε κάτι συγκεκριμένο. Ρωτάω εσάς φίλοι μου θρησκόληπτοι, αν ο θεός έκανε τα παραπάνω (και άλλα πολλά) αυτά παρακάτω ποιος τα έκανε?? Και μην μου πείτε ο κακός αντίπαλος του θεού....:









Μα φυσικά φίλοι μου μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε, δικαίωμά σας είναι...όπως και δικαίωμά μου είναι να σας..."κρίνω"