σελίδες

24.4.11

Μονόλογος 109 - αναστάσιμε

Φίλε αναστάσιμε, να έχεις καλό Πάσχα!!! να οδηγείς προσεκτικά και χωρίς να κρατάς την λαμπάδα στο χέρι μετά την ανάσταση... και αν σε πρόλαβα κοίτα μην σκάσεις από το φαΐ ;) καλή όρεξη και καλή χώνεψη σε όσους έφαγαν!

το Φίλε, όπου και αν βρίσκεται, από την Αττική και την Ελλάδα μέχρι το Λονδίνο και την Αγγλία και όπου και αν είστε εσείς εντός και εκτός συνόρων σας εύχεται ότι επιθυμείτε! άντε και του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ να γιορτάσουμε!!!

ΥΓ. μην αγχώνεστε για όσους δεν μιλάνε απλά έχουν βουτηχτεί μέσα στα παΐδια και δεν θέλουν να λερώσουν τα πληκτρολόγια ;) 
έφυγααααααααααα....

16.4.11

Μονόλογος 108 - η βαλκάνια

Φίλη βαλκάνια (κρίνοντας πάντα από το αγγλικό βαρύ accent σου) έτσι όπως σε άκουσα να προφέρεις το "Μα ντεν μου είπες ότι τα έρτουμε εντώ"... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα να βρίσκεσαι στα αρχαία και μέσα στις πέτρες και (όπως τα λέμε στο χωριό μου) κατσάβραχα, με το δεκάποντο! Αν και η φράση δικαιολογεί ότι για όλα φταίει ο μπουλούκος συνοδός σου που σε κουβάλησε ως εδώ και την έχει καταβρεί που έχεις γαντζωθεί πάνω του σαν λέαινα σε αναρρίχηση (μα που τις βρίσκω τέτοιες παρομοιώσεις...)!

15.4.11

Μονόλογος 107 - πιλότος εν όψη

Φίλε πιλότε, όχι εσύ της πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας... Αλλά εσύ που οδηγείς την μοτοσικλέτα σου μέσα στην πόλη και αντί για ένα απλό κράνος μου φοράς το σκάφανδρο του μάχιμου πιλότου στο κεφάλι! Χακί με την μαύρη του τζαμαρία κατεβασμένη μη σε στραβώνει και ο ήλιος, αν και σήμερα είχε απίστευτη συννεφιά, και φυσικά το μικρόφωνο επικοινωνίας με τον πύργο έλεγχου! Μα μου τα χάλασες λίγο που το χες συνδεμένο με το κινητό σου... Τώρα που το σκέφτομαι η μάσκα οξυγόνου σου έλειπε!

14.4.11

Μονόλογος 106 - ο (αν)έντιμος κερατάς

Φίλε, είμαστε ένα έθνος "παθιάρικο" και υστερικό, ένα έθνος με ταπεραμέντο που δεν συγχωρεί και ούτε μπορεί να αποδεχτεί "εξωσυζυγικές" σχέσεις (αλλιώς το ΚΕΡΑΤΟ στον ΓΑΜΟ). Φαντασου φίλε τι γίνεται όταν το μήλον της έριδος είναι μια 48χρονη σύζυγος ενός υπάλληλου της Στατιστικής Υπηρεσίας, που πάει και πηδιέται με τον πολιτικό προϊστάμενο (ΝΔ ???????) και προφανώς διοικητή του ΙΚΑ (ονόματα δεν δίνω αλλά η ιστορία είναι γνωστή).

Και τώρα πες μου φίλε δεν είχε δίκιο ο άνθρωπος που θέλησε να ανακαλύψει αν η γυναίκα του είχε εραστή? Δεν είχε δίκιο να τσαντιστεί που ο ενός έτους εραστής της κυράς του ήταν ΚΕΦΑΛΙ? Δεν είχε δίκιο να θελήσει να ζητήσει εξηγήσεις και (προφανώς) να ξεφύγει από τους ευγενικούς κανόνες συμπεριφοράς που ορίζουν οι Βρετανοί "φίλοι" μας (δεν)? Όχι φυσικά ότι μπορεί να είχε δίκιο η κυρία που ξενοκοιμόταν, αλλά δεν εξετάζουμε αυτό το θέμα τώρα...

"Βλέποντας τον ΜΠΙΙΙΠ να βγαίνει, επιτέθηκε και τον χτύπησε με γροθιές, χρησιμοποιώντας και το κινητό του." Εμ φυσικά φίλε μου, με ότι είχε ο άνθρωπος θα τον χτύπαγε, γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι του πε ο διοικητής του ΙΚΑ και γιατί στην Ελλάδα άμα σου γαμάνε την γυναίκα βράζει η τεστοστερόνη σου, ανάβουν τα λαμπάκια σου και......λύνεις το θέμα με έναν ωραιότατο παλιομοδιτικο καυγά. Σάμπως η πολιτεία μας έμαθε κάτι άλλο?? Τόσοι και τόσοι καυγάδες γίνονται στα ξενυχτάδικα κάθε μέρα. Έχεις ιδέα φίλε μου πόσοι καταλήγουν στο νοσοκομείο?

Και αν η πολιτεία δεν μπορούσε να μας μάθει αυτό και κατηγορεί έναν άνθρωπο για τον φόνο εκ προθέσεως δια χτυπήματος κινητού τηλεφώνου (και συμπληρώνω εγώ αντρικής ελληνικής περιφάνειας που έσκασε σε μορφή σάλιου στο μέτωπο του θύματος) πολιτικού κεφαλιού του ΙΚΑ (ΝΔ? ξαναρωτώ), ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Είναι εύλογο ότι θα πάθουμε καρδιακή προσβολή και θα ψοφήσουμε έξω από την παράνομη ερωτική φωλιά μας.

Αίσχος φίλε, γιατί αν ήταν ένας οποιοσδήποτε άλλος φόνος/καυγάς κανείς δεν θα έκανε τόσο ντόρο, αλλά επειδή ήταν αυτό που ήταν το θύμα όλοι ασχολήθηκαν με τον "άδικο" χαμό του. Και δεν λέω ότι δεν ήταν άδικος από ανθρώπινη πλευρά, απλά το ότι εμείς οι ίδιοι μάθαμε, φίλε μου, να επιδιόκουμε και να χρησιμοποιουμε τέτοιες πρωτόγονες συμπεριφορές. Γιατί λοιπόν κάποιος να φάει 6,5 χρόνια φυλακή επειδή έκανε το αυτονοήτο για τα ελληνικά δεδομένα να ζήτησει τον λόγο (νταξ με γροθιές και ένα κινητό στο κεφάλι-θεμιτά πάντα) από τον εραστή της γυναίκας του και ο τελευταίος πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγω υπερέντασης? Και ποιος μου λέει εμένα ότι το "μηλον της έριδος" δεν του έκανε κανά περίεργο κόλπο στο κρεβάτι και την είχε πάθει από πριν την καρδιακή?

Αναρωτιέμαι.

7.4.11

Μονόλογος 105 - τέλειος?

(Εγώ θα ενημερώσω ΚΑΙ εδώ ότι η ανάρτηση αυτή είναι χυδαία και περιέχει σεξουαλικούς όρους όπως πίπα, κώλος, αρχίδια, πηδάω/ας/α/ιέται κοκ)


Φίλε άντρα (εσύ γυναίκα μην χαίρεσαι θα φτάσω και σε σένα), πάψε να αποζητάς το τέλειο. Σταμάτα να γυρεύεις γυναίκες αψεγάδιαστες, γυναίκες με τα τέλεια κιλά και τις τέλειες αναλογίες, γυναίκες με το τέλειο σώμα και τον τέλειο χαρακτήρα, γυναίκες που ξέρουν πώς να πηδιούνται και πώς να σε πηδάνε και το κάνουν με τόση χάρη που το πρόσωπό τους παραμένει ίδιο χωρίς γκριμάτσες, χωρίς αποτυπωμένα συναισθήματα. Πες με ηλίθια φίλε μου αλλά δεν υπάρχουν τέλειες γυναίκες. Μπορείς να βρεις μια να σου παίρνει καλές πίπες και να έχει υπέροχο σώμα, αλλά ή θα είναι άσχημη (για τα δεδομένα σου) ή θα είναι σκύλα ή θα έχει ψυχολογικά προβλήματα ή προβληματικό χαρακτήρα (πχ θα κλάνει όταν κάνει sex) ή διπλάσια χρόνια από σένα, ή θα είναι φτιαχτή και από τις πολλές εγχειρίσεις θα το χει χάσει κοκ. Η λίστα παραποιείται όσο θέλεις αλλά τέλεια γυναίκα δεν θα βρεις...ΓΙΑΤΙ? Επειδή στο λέω εγώ...και θα σου ξηγηθώ καλύτερα παρακάτω αφού πιάσω και το δικό μου φύλο.

Φιλενάδα, you are busted! Μάντεψε...ναι ναι δεν υπάρχει τέλειος άντρας και μπλα μπλα μπλα. Σε σένα θα μιλήσω ρομαντικά. Τι να τον κάνεις τον τέλειο άντρα? Τον άντρα που σου κάνει χειροφίλημα αλλά στο κρεβάτι του πέφτει, τον άντρα που είναι πλούσιος αλλά δεν πλένεται με σαμπουάν για να γλυτώσει τον πλανήτη από την οικολογική καταστροφή (WTF?), τον άντρα που μαγειρεύει καθαρίζει αλλά θέλει να σε πηδά κάθε 3 ώρες από κώλο κοκ...Το είπε και ο Τσαλίκης αλλά δεν το χε καταλάβει καλά καλά κι ο ίδιος "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος ο έξυπνος ο γοητευτικός...Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ μπλα μπλα μπλα". Δεν υπάρχει κοπελιά, είναι ένας μύθος. Εμείς τελικά θα βρούμε έναν άνθρωπο που θα μοιάζει τέλειος για μας, αλλά θα κλάνει πού και πού στο κρεβάτι ή δεν θα βοηθά στο άλλαγμα των σεντονιών ή δεν θα χει αρκετά λεφτά να μας ικανοποιήσει όλα τα ηλίθια καπρίτσια/αμάξι/μηχανή/σπίτι/κότερο/γάτα/σκύλο/μπάτλερ/διασυνδέσεις κλπ. Να σου πω κάτι κοπελιά εσύ κάνε ότι θες εγώ @@ρια θέλω να χει, να είναι έξυπνος, με καλή ψυχή και να με σέβεται πάνω απ' όλα....Ψέματα λέω, φυσικά και θέλω παραπάνω αλλά συμβιβάζομαι και με αυτά όπως ο άλλος θα συμβιβαστεί με αυτά που έχω εγώ και κάπου εκεί θα ισοσταθμίσει η ζυγαριά μας.

Επανέρχομαι λοιπόν στο :

Φίλε η λέξη τέλειος είναι ένα ψέμα, ένα όνειρο που όταν το πάρεις χαμπάρι και ξυπνήσεις θα νιώθεις τόσο κενός, μόνος και άβουλος και τόσο μα τόσο χαμένος. Υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, αλλά χωρίς ψεγάδια θα ταν απλές κούκλες κι όχι άνθρωποι...


Ελπίζω να σας έβαλα σε σκέψεις!

Μονόλογος 104 - κάνε μου νόημα...

Φίλτατη κυρία μου περιμένεις σε μια στάση που περνάει ένα λεωφορείο!
Και καθώς το αντικρίζεις από μακριά σηκώνεις το χέρι ... φτάνει κοντά σταματά ανοίγει πόρτες περιμένει... Και εσύ δεν αποφασίζεις καν να κουνηθείς από εκεί που στέκεσαι...
Only plausible explanation ότι σε στράβωνε ο ήλιος! Καλημέρα σε όλους!

6.4.11

Μονόλογος 103 - ο "διάσημος" ταξιτζής

Φίλε ταξιτζή... πάει σχεδόν ένας μήνας ίσως και παραπάνω που χα μάθει για σένα και το ανεπανάληπτο σκηνικό που παίχτηκε στο δρόμο απέναντι στο "νόμο"!!! Και πριν κάτι μέρες το ακούω ξανά αλλά αυτή την φορά σαν ανέκδοτο!!! και από εντελώς άσχετη πηγή! εεε ναι λοιπόν σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι λέω ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ μεγάλε!

και επειδή κάποιοι από σας αναρωτιούνται για τι πράμα μιλάω... ας τα πάρουμε από την αρχή!
Έχουμε τον φίλτατο ταρίφα μας που έχει πάρει την ωραιότατη κούρσα του και πάει ανενόχλητος στην πορεία του! όταν ξαφνικά (καλά δεν είμαι σίγουρη για το πόσο ξαφνικά ήταν αλλά ακούγεται πιο μεγαλειώδες έτσι :P) όταν ξαφνικά λοιπόν, στην πορεία του βρίσκετε μια τροχονόμα (ναι! γυναίκα ήταν) που του φωνάζει εεε κύριε που πάτε από εκεί??? (για κάποιο λόγο που δεν μου προσδιορίστηκε είχαν κλείσει τον δρόμο που επέλεξε ο φίλτατος ήρωας μας) και τι απαντάει ο τετραπέρατος ταρίφας??? -Γιατί έχεις σφουγγαρίσει???

Ε! μετά από αυτό ότι και να πω θα είναι περιττό!!! η ιστορία είναι 100% αληθινή και τα μέγιστα credits μου στην τύπισσα που έζησε την φάση ως επιβάτισσα της κούρσας (παρά το γεγονός ότι δεν την γνωρίζω) που ήταν εκεί και μετέφερε την ιστορία, καθώς επίσης και την φίλη της μέσω της οποίας έφτασε σε μένα και ως επί το πλείστον σε σας!

4.4.11

Μονόλογος 102 - seriously...

(Από αρχείο :P)

Φίλε καθηγητά, τρως απόρριψη στις διαλέξεις σου και γι'αυτό αποφάσισες να βάλεις το εργαστήριο σου στις 8.45 για να έχεις συμμετοχή στο μάθημα σου που ακολουθεί...ΓΙΑΤΙ? Νομίζεις πως θα μπαίνουμε δηλαδή άμα το κάνεις νωρίτερα? Πόσα ζόρια τραβάτε κύριέ μου... ΟΙΚΤΟΣ! ΕΛΕΟΣ.....