σελίδες

15.10.09

Μονόλογος 15 - η γραμματεία

Φίλη μου καλή μου φίλη. Ναι...εσύ εκεί στο βάθος τέρμα γραφείο. Τι κάνεις εκεί? Μπορείς να ρθεις από δω λιγουλάκι? Μπορείς να με εξυπηρετήσεις? Μπορείς να μου πεις γιατί στις ηλεκτρονικές σου λίστες δεν φαίνεται ένα μάθημα που έχω περάσει (ενώ η βαθμολογία στο γραφείο του καθηγητή έχει βγει εδώ και 1 μήνα?). Α συγνώμη! Τα νύχια σου φτιάχνεις πάλι? Το τηλέφωνο που χτυπά το ακούς? Πάλι κανάς κακόμοιρος φοιτητάκος θα είναι, που θέλησε να σπουδάσει κάτι τρανό κι όχι να πάρει μάστερ στον ξυσαρχιδισμό, όπως εσύ... Τις άλλες γύρω σου δεν τις βλέπεις που τρέχουν? Α τις βλέπεις ε? Όμως εσύ είσαι η υπεύθυνη οπότε τι σε νοιάζει?

Ένα μεγαλο μπράβο σε όλες τις κυρίες (και τους κυρίους καμιά φορα), που πνίγονται στο χαρτομάνι μέσα στις γραμματείες των σχολών και τρέχουν να μας εξυπηρετήσουν, προσπερνώντας ή κάνοντας τα στραβά μάτια σε γραφειοκρατικά θέματα (καμιά φορα), προκειμένου να κάνουμε πιο γρήγορα. Ένα μπράβο σε όσους το κάνουν με μεράκι και χαμογελώντας.
Ένα μεγάλου "άντε χέσου!" σε όλους τους άλλους που περάσαν δημόσιο για να τα ξύνουν στο ένα 3ωρο που δουλεύουν κάθε μέρα. Άντε και να μου χαθείτε παλιοανέραστοι κουφάλες!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Mpravo kai pali bravo. Se olous tous ypoloipous boroume na baloume to thlefwno ston kwlo na doume an xtypaei h einai poly bathia gia na to akousoun.

MaHaHoU είπε...

Μπα...τοσο σεξ που κανουν οι αλλοι δεν παιζει να νιωσουν τιποτα :P (σιγα μην κανουν πλακα πλακα...)