σελίδες

26.10.09

Μονόλογος 21 - κάνε μου λιγάκι "μου"

Φίλε τυπικέ, σε βλέπω από πίσω μου στην θέση του οδηγού, πίσω από το τιμόνι σου, να σκαλίζεις με βία και πάθος την μύτη σου. Είσαι αηδιαστικός. Σε κάθε φανάρι κατεβάζεις το παράθυρο και αφού παρατηρήσεις το εύρημα σου που στέκει λαμπερό και κολλώδες στην άκρη του δείκτη σου, το πετάς στον δρόμο. Στο επόμενο φανάρι έχεις καινούριο εύρημα...

Είμαι απολύτως σίγουρη πως είσαι η τυπική αγελάδα. Χαζεύεις όχι μόνο στην οδήγηση αλλά και εκτός αμαξιού. Μασουλάς παλιωμένο καπνό τσιγάρου και τον φτύνεις στο πεζοδρόμιο (σιχαμένε), για να τον πατήσει ο επόμενος περαστικός. Κοιτάς το υπερπέραν και φαντασιώνεσαι ξανθές/μελαχρινές/κοκκινομάλλες/καστανές με στήθη μπόμπες και πόδια καμηλοπάρδαλης, να κυλιούνται ηδονικά στα 1 (ενός) χρόνου άπλυτα σεντόνια σου...ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΟΣ.

Έχεις την κλασική φάτσα κοιμισμένου σκύλου και βρωμάς απο χιλλιόμετρο, πιστεύεις όμως ότι αυτή η μυρωδιά είναι ελκυστική και πάει πακέτο με την σεξουαλική σου εμφάνιση. ΑΜ ΔΕ! Δεν υπάρχει γυναίκα που να επιθυμεί κάποιον που μυρίζει σαν γέρος τράγος...λάθος σου τα χουν πει.

Εσύ λοιπόν θαυμάσιε κατσικάνθρωπε με το απλανές βλέμμα της αγελάδας, την επόμενη φορα που θα με “πετύχεις” κάνε μου λιγάκι “μου”...να φτιαχτώ :P

2 σχόλια:

Loud Melody είπε...

Επίσης φίλε οδηγέ, όταν σου λένε να κατεβάζεις ένα άνθρωπο επειδή βιάζεται να το κάνεις γιατί καμιά μέρα θα βρεθείς με το μποτάκι μου στον κώλο.

MaHaHoU είπε...

Μπορει να του αρεσει ομως :S:S