σελίδες

13.6.10

Μονόλογος 75 - oι παρεξηγιάρηδες

Φίλε και φίλη παρεξηγιάρηδες σταματήστε να δημιουργείτε δράματα και κάθε φορά που τυχαίνει κάποιος γνωστός σας να ακυρώνει ένα ραντεβού να πέφτετε του θανατά και να στέλνετε Μαρθαβουρτσιώτικα μηνύματα τύπου "Τι σου έκανα και με αποφεύγεις; Τι σου έχω κάνει; Πες μου την αλήθεια, μη με κοροϊδεύεις".

Η γη ευτυχώς περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, το να ακυρώσει κάποιος μια συνάντηση σημαίνει ότι κάτι του έτυχε, ή ότι δεν έχει κέφια να βγει, ή ότι βαριέται στην τελική, ή μπορεί να μη θέλει να δει τα μούτρα κανενός ρε αδερφέ. Δε σημαίνει ότι έχει κάτι μαζί σας. Το να ανησυχείτε υπερβολικά αν κάνατε κάτι χωρίς να το καταλάβετε είναι χαζό, διότι αν επίτηδες δεν έχετε κάνει κάτι τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Εκτός κι αν δημιουργείτε όλο αυτό το δράμα επειδή έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Βρείτε ένα χόμπι.

Η κλάψα κι ιδιαιτέρως η κλάψα χωρίς λόγο είναι απωθητική.

6 σχόλια:

madness είπε...

προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων η κλάψα δεν είναι χόμπι ΒΡΕΙΤΕ άλλο...

ααα και αυτό το διάστημα έχουμε και διάβασμα... κοινώς πνιγόμαστε είτε να διαβάζουμε είτε να κάνουμε πως διαβάζουμε... και γενικότερα να προσπαθούμε να διαβάσουμε...

MaHaHoU είπε...

Υπάχουν πολλοί σπαστικοί!

irene είπε...

Ο κάθε άνθρωπος εκφράζει με διαφορετικό τρόπο τις ανασφάλειες του...

Loud Melody είπε...

ΚΑΝΟΥΜΕ οτι διαβάζουμε!

Ο καθένας να εκφράζει τις ανασφάλειες του χωρίς να μου πρήζει τα συκώτια κάνοντας το λαβωμένο ξωτικό. Είμαι πολύ ευαίσθητη με αυτα...στα νεύρα.

Αβαδιστη είπε...

Δοκιμάστε να τους απαντήσετε ότι ναι κάτι έκαναν και αφήστε τους να ταλανίζονται με το ερώτημα.

amalthia είπε...

αβάδιστη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!