σελίδες

6.4.11

Μονόλογος 103 - ο "διάσημος" ταξιτζής

Φίλε ταξιτζή... πάει σχεδόν ένας μήνας ίσως και παραπάνω που χα μάθει για σένα και το ανεπανάληπτο σκηνικό που παίχτηκε στο δρόμο απέναντι στο "νόμο"!!! Και πριν κάτι μέρες το ακούω ξανά αλλά αυτή την φορά σαν ανέκδοτο!!! και από εντελώς άσχετη πηγή! εεε ναι λοιπόν σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι λέω ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ μεγάλε!

και επειδή κάποιοι από σας αναρωτιούνται για τι πράμα μιλάω... ας τα πάρουμε από την αρχή!
Έχουμε τον φίλτατο ταρίφα μας που έχει πάρει την ωραιότατη κούρσα του και πάει ανενόχλητος στην πορεία του! όταν ξαφνικά (καλά δεν είμαι σίγουρη για το πόσο ξαφνικά ήταν αλλά ακούγεται πιο μεγαλειώδες έτσι :P) όταν ξαφνικά λοιπόν, στην πορεία του βρίσκετε μια τροχονόμα (ναι! γυναίκα ήταν) που του φωνάζει εεε κύριε που πάτε από εκεί??? (για κάποιο λόγο που δεν μου προσδιορίστηκε είχαν κλείσει τον δρόμο που επέλεξε ο φίλτατος ήρωας μας) και τι απαντάει ο τετραπέρατος ταρίφας??? -Γιατί έχεις σφουγγαρίσει???

Ε! μετά από αυτό ότι και να πω θα είναι περιττό!!! η ιστορία είναι 100% αληθινή και τα μέγιστα credits μου στην τύπισσα που έζησε την φάση ως επιβάτισσα της κούρσας (παρά το γεγονός ότι δεν την γνωρίζω) που ήταν εκεί και μετέφερε την ιστορία, καθώς επίσης και την φίλη της μέσω της οποίας έφτασε σε μένα και ως επί το πλείστον σε σας!

1 σχόλιο:

MaHaHoU είπε...

Άτιμοι φαλλοκράτες θα ετοιμάσω ένα ποστ μόνο για την πάρτη σας....γκρρρ