σελίδες

7.4.11

Μονόλογος 105 - τέλειος?

(Εγώ θα ενημερώσω ΚΑΙ εδώ ότι η ανάρτηση αυτή είναι χυδαία και περιέχει σεξουαλικούς όρους όπως πίπα, κώλος, αρχίδια, πηδάω/ας/α/ιέται κοκ)


Φίλε άντρα (εσύ γυναίκα μην χαίρεσαι θα φτάσω και σε σένα), πάψε να αποζητάς το τέλειο. Σταμάτα να γυρεύεις γυναίκες αψεγάδιαστες, γυναίκες με τα τέλεια κιλά και τις τέλειες αναλογίες, γυναίκες με το τέλειο σώμα και τον τέλειο χαρακτήρα, γυναίκες που ξέρουν πώς να πηδιούνται και πώς να σε πηδάνε και το κάνουν με τόση χάρη που το πρόσωπό τους παραμένει ίδιο χωρίς γκριμάτσες, χωρίς αποτυπωμένα συναισθήματα. Πες με ηλίθια φίλε μου αλλά δεν υπάρχουν τέλειες γυναίκες. Μπορείς να βρεις μια να σου παίρνει καλές πίπες και να έχει υπέροχο σώμα, αλλά ή θα είναι άσχημη (για τα δεδομένα σου) ή θα είναι σκύλα ή θα έχει ψυχολογικά προβλήματα ή προβληματικό χαρακτήρα (πχ θα κλάνει όταν κάνει sex) ή διπλάσια χρόνια από σένα, ή θα είναι φτιαχτή και από τις πολλές εγχειρίσεις θα το χει χάσει κοκ. Η λίστα παραποιείται όσο θέλεις αλλά τέλεια γυναίκα δεν θα βρεις...ΓΙΑΤΙ? Επειδή στο λέω εγώ...και θα σου ξηγηθώ καλύτερα παρακάτω αφού πιάσω και το δικό μου φύλο.

Φιλενάδα, you are busted! Μάντεψε...ναι ναι δεν υπάρχει τέλειος άντρας και μπλα μπλα μπλα. Σε σένα θα μιλήσω ρομαντικά. Τι να τον κάνεις τον τέλειο άντρα? Τον άντρα που σου κάνει χειροφίλημα αλλά στο κρεβάτι του πέφτει, τον άντρα που είναι πλούσιος αλλά δεν πλένεται με σαμπουάν για να γλυτώσει τον πλανήτη από την οικολογική καταστροφή (WTF?), τον άντρα που μαγειρεύει καθαρίζει αλλά θέλει να σε πηδά κάθε 3 ώρες από κώλο κοκ...Το είπε και ο Τσαλίκης αλλά δεν το χε καταλάβει καλά καλά κι ο ίδιος "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος ο έξυπνος ο γοητευτικός...Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ μπλα μπλα μπλα". Δεν υπάρχει κοπελιά, είναι ένας μύθος. Εμείς τελικά θα βρούμε έναν άνθρωπο που θα μοιάζει τέλειος για μας, αλλά θα κλάνει πού και πού στο κρεβάτι ή δεν θα βοηθά στο άλλαγμα των σεντονιών ή δεν θα χει αρκετά λεφτά να μας ικανοποιήσει όλα τα ηλίθια καπρίτσια/αμάξι/μηχανή/σπίτι/κότερο/γάτα/σκύλο/μπάτλερ/διασυνδέσεις κλπ. Να σου πω κάτι κοπελιά εσύ κάνε ότι θες εγώ @@ρια θέλω να χει, να είναι έξυπνος, με καλή ψυχή και να με σέβεται πάνω απ' όλα....Ψέματα λέω, φυσικά και θέλω παραπάνω αλλά συμβιβάζομαι και με αυτά όπως ο άλλος θα συμβιβαστεί με αυτά που έχω εγώ και κάπου εκεί θα ισοσταθμίσει η ζυγαριά μας.

Επανέρχομαι λοιπόν στο :

Φίλε η λέξη τέλειος είναι ένα ψέμα, ένα όνειρο που όταν το πάρεις χαμπάρι και ξυπνήσεις θα νιώθεις τόσο κενός, μόνος και άβουλος και τόσο μα τόσο χαμένος. Υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, αλλά χωρίς ψεγάδια θα ταν απλές κούκλες κι όχι άνθρωποι...


Ελπίζω να σας έβαλα σε σκέψεις!

2 σχόλια:

Steve Tricky είπε...

μαλάκα, πού ζεις???? Άκου μπάτλερ!! λολ

MaHaHoU είπε...

Καλά...καμαριέρα :P