σελίδες

14.4.11

Μονόλογος 106 - ο (αν)έντιμος κερατάς

Φίλε, είμαστε ένα έθνος "παθιάρικο" και υστερικό, ένα έθνος με ταπεραμέντο που δεν συγχωρεί και ούτε μπορεί να αποδεχτεί "εξωσυζυγικές" σχέσεις (αλλιώς το ΚΕΡΑΤΟ στον ΓΑΜΟ). Φαντασου φίλε τι γίνεται όταν το μήλον της έριδος είναι μια 48χρονη σύζυγος ενός υπάλληλου της Στατιστικής Υπηρεσίας, που πάει και πηδιέται με τον πολιτικό προϊστάμενο (ΝΔ ???????) και προφανώς διοικητή του ΙΚΑ (ονόματα δεν δίνω αλλά η ιστορία είναι γνωστή).

Και τώρα πες μου φίλε δεν είχε δίκιο ο άνθρωπος που θέλησε να ανακαλύψει αν η γυναίκα του είχε εραστή? Δεν είχε δίκιο να τσαντιστεί που ο ενός έτους εραστής της κυράς του ήταν ΚΕΦΑΛΙ? Δεν είχε δίκιο να θελήσει να ζητήσει εξηγήσεις και (προφανώς) να ξεφύγει από τους ευγενικούς κανόνες συμπεριφοράς που ορίζουν οι Βρετανοί "φίλοι" μας (δεν)? Όχι φυσικά ότι μπορεί να είχε δίκιο η κυρία που ξενοκοιμόταν, αλλά δεν εξετάζουμε αυτό το θέμα τώρα...

"Βλέποντας τον ΜΠΙΙΙΠ να βγαίνει, επιτέθηκε και τον χτύπησε με γροθιές, χρησιμοποιώντας και το κινητό του." Εμ φυσικά φίλε μου, με ότι είχε ο άνθρωπος θα τον χτύπαγε, γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι του πε ο διοικητής του ΙΚΑ και γιατί στην Ελλάδα άμα σου γαμάνε την γυναίκα βράζει η τεστοστερόνη σου, ανάβουν τα λαμπάκια σου και......λύνεις το θέμα με έναν ωραιότατο παλιομοδιτικο καυγά. Σάμπως η πολιτεία μας έμαθε κάτι άλλο?? Τόσοι και τόσοι καυγάδες γίνονται στα ξενυχτάδικα κάθε μέρα. Έχεις ιδέα φίλε μου πόσοι καταλήγουν στο νοσοκομείο?

Και αν η πολιτεία δεν μπορούσε να μας μάθει αυτό και κατηγορεί έναν άνθρωπο για τον φόνο εκ προθέσεως δια χτυπήματος κινητού τηλεφώνου (και συμπληρώνω εγώ αντρικής ελληνικής περιφάνειας που έσκασε σε μορφή σάλιου στο μέτωπο του θύματος) πολιτικού κεφαλιού του ΙΚΑ (ΝΔ? ξαναρωτώ), ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Είναι εύλογο ότι θα πάθουμε καρδιακή προσβολή και θα ψοφήσουμε έξω από την παράνομη ερωτική φωλιά μας.

Αίσχος φίλε, γιατί αν ήταν ένας οποιοσδήποτε άλλος φόνος/καυγάς κανείς δεν θα έκανε τόσο ντόρο, αλλά επειδή ήταν αυτό που ήταν το θύμα όλοι ασχολήθηκαν με τον "άδικο" χαμό του. Και δεν λέω ότι δεν ήταν άδικος από ανθρώπινη πλευρά, απλά το ότι εμείς οι ίδιοι μάθαμε, φίλε μου, να επιδιόκουμε και να χρησιμοποιουμε τέτοιες πρωτόγονες συμπεριφορές. Γιατί λοιπόν κάποιος να φάει 6,5 χρόνια φυλακή επειδή έκανε το αυτονοήτο για τα ελληνικά δεδομένα να ζήτησει τον λόγο (νταξ με γροθιές και ένα κινητό στο κεφάλι-θεμιτά πάντα) από τον εραστή της γυναίκας του και ο τελευταίος πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγω υπερέντασης? Και ποιος μου λέει εμένα ότι το "μηλον της έριδος" δεν του έκανε κανά περίεργο κόλπο στο κρεβάτι και την είχε πάθει από πριν την καρδιακή?

Αναρωτιέμαι.

3 σχόλια:

dsquared είπε...

οπως ας πουμε εκεινη η αλλη γνωστη ιστορια γνωστης ηθοποιας που αφησε στον τοπο γνωστο φραγγατο...
Eμ ποιος να σου τα πει?

din

madness είπε...

εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα φίλτατη... αναμένω f2f εξηγήσεις!!! του τύπου ποιος πέθανε, ο κερατάς ή ο δαρμένος και ποιος είχε την καρδιά... επίσης ένα άλλο ΦΛΕΓΟΝ θέμα που δεν έχεις καν αναφέρεις είναι τι ήταν το ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ήταν smartphone? μήπως ήταν της εταιρίας ΜΗΛΟΝ? αν ναι ήταν το τελευταίο μοντέλο (έχει σημασία κυρία μου ναι...) γιατί το προηγούμενο έχει μεγαλύτερες γωνίες... αν το φας στο δόξα πατρι μπορεί να σε αφήσει στον τόπο... επίσης να αναφέρω ότι έχω υπό όψιν μου και κάποια άλλα τέτοια επικίνδυνα τηλέφωνα "βαρέου" τύπου!

MaHaHoU είπε...

din δεν ξέρω γιατ'ι δεν μου θυμίζει τίποτα αυτή η ιστορία :/ πρέπει να την κοιτάξω πιο αναλυτικά νομίζω ;)

Mad ο εραστήε ψόφισε κι όχι από το ξύλο ούτε από το κινητό. Σιγά μην είχε και smartphone ο "κερατάς" εν έτη 2007 καμιά μπακατέλα με κεραία θα χε ακόμα ο φτωχός........