σελίδες

4.12.11

Μονόλογος 121 - ΕΡΧΟΝΤΑΙ γαμώ...τι!

Εισαγωγή: Το παρακάτω κείμενο διαβάζεται καλύτερα μετά μουσικής. Προτείνεται το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Coca-Cola...λαλαλαλα λαλαλα.Έλα, μη βαριέσαι, βάλ’το να παίζει…

Φίλε,

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ναι...παρά την υπέρμετρη γκρίνια και την μιζέρια σου, οι γιορτές πλησιάζουν ασφυκτικά! Και το νιώθω ότι ετοιμάζεσαι να ρίξεις τη χολή σου για το Last Christmas που θα ακούσεις (θέλεις δε θέλεις) 30-40 φορές σε διάστημα 9 ημερών, για το ότι πιθανόν να ψωνίζεις, αντί για πλούσια δώρα, 37 γραμμάρια φέτα που θα τα πληρώσεις 230.000.000.000.000 δραχμές(/ευρώ), και για το ότι θα πρέπει να δεις όλους τους συγγενείς σου που έχεις να τους δεις από το Πάσχα (και ψιλόβαριέσαι την ώρα και τη στιγμή), αλλά άσε μας στην τρέλα μας! Σε κάθε περίπτωση, στα δύσκολα ή στα εύκολα, κάποιοι θέλουν να χαρούν. Μη μας γαμάς την ψυχολογία.Είναι καιρός να δεις με άλλο μάτι τη χαρά της γέννησης του Χριστού και να απολ..............ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!

(αλλαγή τραγουδιού: Carol of the bells)
Ω ΘΕΟΙ! Πάλι Χριστούγεννα?!?!?Μια καλοστημένη διαδικασία ανταλλαγής της παιδικής γκρίνιας με την αγανάκτηση των γονέων. Γκρίνια που σταματά με τη συμπλήρωση της λίστας δώρων από κάποια i-δία ή το MW3.

Έρχονται, έρχονται, Ε-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι! (χτυπάει το κεφάλι στο πληκτρολόγιο)

Άρχισε και φέτος η λαίλαπα των φώτων και της διαμάχης: αν είναι ελληνικότερο να στολίζουμε έλατα ή καράβια. Ο διάχυτος υπερστολισμός και η καταστροφή κάθε ίχνους καλαισθησίας με το γέμισμα μπαλκονιών με μουσικά φωτάκια και τεράστιους αγιοβασίληδες (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ)! Δε μας φτάνει ο γενικότερος χαμός, πρέπει να υποστούμε και τη μονοφωνική κακοποίηση χιλιοπαιγμένων μελωδιών.

Και Χριστούγεννα=κάλαντα βέβαια... Εκεί ζεις το θρίλερ! Μέσος όρος ηλικίας "παιδιών" που λένε κάλαντα σε πόλεις: 25! Κάτι μαντράχαλοι, με φωνή πιο βαριά και από αυτές διαφημίσεων ποτών, έρχονται στην πόρτα σου, σε κοιτάνε και σου λένε: "Να τα πούμε;" MOTHER OF GOD! - Πάρε τα λεφτά και φύγε!

Αν και τις φετινές γιορτές τις αναμένουμε εν μέσω κοινωνικής κρίσης και ανησυχίας, τα καταστήματα δεν πτοήθηκαν. Φέτος είδα και μηχανικές αρκούδες στις βιτρίνες να προσκαλούν τα λεφτά των περαστικών για να τα φάνε...λεφτά υπάρχουν για να τα φάνε.....

Γι’ αυτούς τους λόγους (είτε τους κατάλαβες, είτε όχι) ΣΚΑΣΕ και πρόσεχε με το μελομακάρονο, γιατί λερώνει και το χαλί!

Υ.Γ. Αυτά τα Χριστούγεννα του 2011, κοίτα να είσαι τύφλα πάλι και να μη τα πάρεις χαμπάρι...

credits to geokar (που ΔΕΝ έχει σβήσει το προφίλ του :P)

Κι εγώ (MaHaHoU) αφιερώνω αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: