σελίδες

5.11.09

Μονόλογος 26 - η κάρια και το κάρο

Φίλε ψυχολόγε πες μου τι να κάνω? Είμαι κι εγω σαν όλους αυτούς τους αδύναμους ανθρώπους που αποζητούν την βοήθεια σου. Ειμαι διχασμένη προσωπικότητα...μαλλον όχι, έχω 2 προσωπικότητες, μια στην ζωή και μία στον δρόμο. Πες μου όμως καλέ μου άνθρωπε τι να κάνω? Αφου σπάζομαι, αφού με τσαντιζουν οι γριές γελάδες με τις BMW τους που νομίζουν πως έχεσαν στον δρόμο και γι’αυτό ο δρόμος τους ανήκει. Βγήκες κυρά μου να πας να κάνεις την δουλειά σου, όπως και γω, σε σέβομαι. Βρέθηκες πίσω μου και συνειδητοποίησες ότι έχεις αργήσει, το σέβομαι....κι εγώ έχω αργήσει...ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ? Μήπως γράφει πουθενά στο πίσω μέρος του αμαξιού μου «αλλάζω λωρίδα μέσα στην κίνηση για να στρίψει αριστερά η πισινή μου κ(ο)υράδα»? Το γεγονός ότι η λωρίδα, στην οποία ήθελες να μπω για να περάσεις με την αμαξάρα σου, στα επόμενα 5 μέτρα δεν υπήρχε το επεξεργάστηκες? Η θόλωσε το μυαλό σου ο θυμός επειδή δεν έκανα στην άκρη και είπες εκτός των δικών μου νεύρων να σπάσεις και τα νεύρα των γύρω οδηγών με την κόρνα σου? Πες μου όμως από πού συμπέρανες ότι όλοι σου χρωστάνε και όλοι πρέπει να
υπακούνε στις παράλογες απαιτήσεις σου. Άμα δεν αντέχεις την κίνηση βγαίνε άλλη ώρα στον δρόμο μωρή μαλάκο. Δεκάρα δεν δίνω...βάζω δυνατά την μέταλ μου και σε γράφω στα άγραφα ΑΓΑΜΗΤΗ! Αν μπορούσα να σε βοηθήσω να πας γρηγορότερα στην δουλειά σου θα το έκανα. Άπαξ όμως και μου κορνάρεις έκανες το λάθος...σε πήρε και σε σήκωσε που θα μου πουλήσεις και μούρη σάμπως έχεις δίκιο. Είμεθα μικρές και ίσως άπειρες στο θέμα δρόμου αλλά μαλλόν...τι μάλλον ΣΙΓΟΥΡΑ πιο ευγενικές. Αυτά τα πέντε λεπτά παραπάνω λοιπόν, που θα ταν δυο άμα δεν κόρναρες, χώνεψέ τα τώρα καριόλα. Γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της. Μήπως δεν είδες όλους τους άλλους που γέλαγαν μαζί σου? Μήπως δεν είδες εμένα καλά καλά από τον καθρεύτη που κοπανιόμουν και «τέλειωνα» από την εκπληκτική μουσική που κάλυπτε την ηχορρυύπανση της τεράστιας μαλακίας σου??
Ναι γιατρέ...έχω πρόβλημα, είμαι ένας ευγενικός άνθρωπος στην ζωή μου, αλλά όταν βγαίνω στον δρόμο και με αδικούν γίνομαι μπουρλότο...Πρέπει να αλλάξω?

Γιατρός : Όχι κοπέλα μου...καλά είσαι. Εκείνοι έχουν πρόβλημα...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ!

4 σχόλια:

Loud Melody είπε...

Όταν μου κολλάνε καγκουρες πίσω από το αμάξι μου και δίπλα δεν έχει και χώρο για να αλλάξω λωρίδα να δεις τι γίνεται. Μένω για όση ώρα μπορώ στη λωρίδα και σπάω τα νεύρα στον πίσω που έχει γαμηθεί στις κόρνες και στο να παίζει τα φώτα (παρέα με το πουλί του).
Ρε, αυτοί με τα πραγματικά γαμάτα αμάξια είναι κύριοι, έχει τύχει να βλέπω πίσω μου FERRARI, ναι έχουμε κι από αυτές στην Ελλάδα, και να είμαι στην αριστερή λωρίδα και στη δίπλα να έχει αυτοκίνητα και να μη μπορώ να αλλάξω, ο τυπάς ήταν κύριος είχε κόψει ταχύτητα σε πολύ μεγάλη απόσταση πίσω μου (όχι να κολλήσει στον κώλο του αμαξιού μου) ούτε φώτα, ούτε καν τη διακριτική υπόδειξη του φλας και μόλις πέρασε το σαραβαλάκι μου το διπλανό αμάξι αλλάζω λωρίδα και τότε περνάει ο σίφουνας από δίπλα 8)

madness είπε...

αχχχ τι γλυκό... ήταν ωραίος??? το κινητό του γιατί δεν το πήρες :P

Loud Melody είπε...

όχι δεν ήταν ωραίος οπότες δεν πήρα το τηλέφωνό του χιχιχι :P

MaHaHoU είπε...

Η καγκουρες της ασφαλτου θα μπουν σε ξεχωριστο ποστ, διοτι ειναι εν κινηση καγκουρες σε αντιθεση με την κυρια της υποθεσης που ητν σε traffic :P