σελίδες

6.11.09

Μονόλογος 28 - η ψευτο-φουσκο-γκόμενα

Φίλες μου καλές, καλές μου φίλες, από τότε που ανακαλύφθηκε η πλαστική το όνειρο σας για αιώνια ομορφιά και νιάτα έγινε πραγματικότητα. Τα ζουμερά χείλια, οι σφιχτοί γλουτοί, οι τεράστιες βυζάρες, τα τέλεια ζυγωματικά, οι γαλλικές μυτούλες και οι perfect αναλογίες είναι εδώ! Σήμερα σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικά συμφέρον πακέτο που ονομάζουμε "Πουλήστε και το βρακί της μάνας σας για να γίνετε μια ατελής θεά".

Πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωρίσετε την μοναδικότητα της προσφοράς μας.Διαγράφουμε οποιαδήποτε γραμμή που υποδεικνύει την ηλικία σας, καθώς και τις γελοίες εμπειρίες που αναγκαστήκατε να ζήσετε στην μέχρι στιγμής μίζερη ζωή σας (όπως πχ τις γκριμάτσες χαράς και λύπης-ομολογουμένως ανούσιες εμπειρίες) και σας χαρίζουμε ένα μέτωπο ολόισιο που θα το ζήλευε και το ενός έτους παιδί σας. Τέρμα πια στις θλιμένες εκφράσεις, εμείς σας δίνουμε τώρα το μόνιμο χαμόγελο του τζόκερ. Όσο για αυτήν την τεράστια μύτη σας (των 2 εκατοστών), σας την αντικαθιστούμε με μια άλλη χωρίς πρωτοτυπία, με μια μύτη που ακολουθά τα πρώτυπα των περιοδικών με τις τέλειες μύτες του κόσμου. Το σώμα σας θα γίνει καινούριο δίχως κόπο, θα σας πετσοκόψουμε όλα τα σημάδια κυτταρίτιδας και θα σας βάλουμε σε σολάριουμ και σάουνες για να γίνετε μια κούκλα. Θα μοιάζετε με μοντέλο του Dior, όλοι θα σας προσκυνάνε, εσάς με το τέλειο δέρμα, χωρίς ψεγάδια, χωρίς τρίχες...και χωρίς ίχνος ιδρώτα. Θα φτάσετε ένα βήμα κοντά στον θεό. Τέρμα πια στα μικρά στητά βυζιά που σας απέλπιζαν. Με την νέα μέθοδο προσθετικής το στήθος σας θα μοιάζει με 2 μπάλες του βόλευ και θα μπορούν όλοι να το θαυμάζουν από οποιοδήποτε σημείο των 360 μοιρών. Η πλαστική υφή των μεγάλων βυζόμπαλων είναι ακριβώς ότι ποθεί ένας νορμάλ άντρας και εμείς μπορούμε να κάνουμε όλους τους νορμάλ άνδρες να σας θέλουν. Το χρώμα του μαλλιού σας θα γίνει ξανθό, θα σας φυτέψουμε νέες, σκουρότερες και μεγαλύτερες βλεφαρίδες...Θα κάνουμε τα πάντα για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση που σας ισοπεδώσαμε προβάλοντας όλες αυτές τις εκπομπές με τις θεογκόμενες, για τις οποίες ξερογλύφονταν ο γκόμενος σας και έχοντάς τες στο μυαλό σας πήδαγε. Γιατί ναι! σημασία δεν έχει ποιες είστε αλλά πώς φαίνεστε. Κι εμείς είμαστε εδώ για σας!!

Πάρτε λοιπόν την απόφαση και ελάτε στα νέα μας γραφεία στην Συγγρού (δίπλα από το πασίγνωστο μπουρδέλο-club-sex shop " Τα κορίτσια του κυρ Μήτσου" οδός Σωβά 69 (!!!) δίχως φόβο. Δεν θα πάθετε καρκίνο, δεν θα γίνετε τέρατα της φύσης, θα χωράτε να περνάτε από τις πόρτες, τα βυζιά σας δεν θα σκάνε σε αεροπορικές πτήσεις, θα έχετε μια μοναδική φυσικότητα και όχι ένα κοινό πρόσωπο, θα περπατάτε σαν καμήλα κι όχι σαν ουρακοτάγκος, τα βλέματα θα είναι στραμένα πάνω σας από θαυμασμό κι όχι απο φρίκη, όλοι θα σας θέλουν για αυτό που είστε (μια θεά) κι όχι για αυτό που ήσασταν (ένας γλυκός άνθρωπος). Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε? Όλο αυτό θα σας κοστίσει μόνο 500.000.000 ευρώ και πέντε δέκα πήδουλους με τον κυρ Μήτσο (μην ανησυχείτε, έχει μεγααααάλη εμπειρία ο κυρ Μήτσος, έχει και λίγο aids βέβαια και πηδά και άντρες, αλλά μπρος στα κάλη τι είναι όλα αυτά?)

Με τις υγειές σας...

2 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα. ωραίο!

MaHaHoU είπε...

Ειχα εμπνευση :P