σελίδες

3.1.10

Μονόλογος 46 - η καλή χρονιά

Φίλε αναγνώστη/τρια,

μάλλον σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να σου ευχηθούμε, ως συγγραφική ομάδα (πάντα), χρόνια πολλά! καλή χρονιά να έχεις ότι επιθυμείς μπλα μπλα μπλα...

{να πω όμως την αλήθεια γιατί αυτό το blog ζει στην αλήθεια (τουλάχιστον κατ' εμε) δεν έχω ιδέα που σκατά βρίσκεται η υπόλοιπη συγγραφική ομάδα... ωωω ναι αλήθεια... για την ακρίβεια μπορώ να πιθανολογήσω που βρίσκονται αλλά όχι με σιγουριά... η irene (που ακόμα μας γράφει αυτό το 1ο ποστ της :P) πρέπει να είναι κάπου στην κύπρο... η mahahou έχει χαθεί κάπου ανάμεσα σε ελλάδα και γαλλία... και η Loud Melody i have no fucking idea!!! (θα μπορούσα να γίνω κακιά και να πω ότι μπορεί να περιμένει κανέναν από τους αργοπορημένους φίλους της... αλλά ΟΧΙ δεν θα το κάνω... δεν θέλω να μου κακιώσει πριν τουλάχιστον την γνωρίσω...) εεε τι έλεγα... ααα ναι και εγώ που πήρα την παραπάνω πρωτοβουλία δεν έχω καμία όρεξη να ευχηθώ τίποτα και σε κανέναν... τέλος πάντων λόγο του ποστ και της ημέρας... καλή χρονιά... παρόλο που δεν φαίνεται καλύτερη από τις προηγούμενες και που η όλη φάση μου θυμίζει το στιλ βάλε το ψεύτικο χαμόγελο σου... εφοδιάσου με πολλές πολλές ψεύτικες ευχές και βγες εκεί έξω μοιράσε τες απλόχερα ΛΟΓΩ της ημέρας.

anyway... αν είμαστε εδώ του χρόνου τέτοια μέρα θα δούμε πως πήγε... μέχρι τότε θα κριτικάρουμε τον μίζερο τούτο κόσμο... (the last try to be on general blog topic)}

7 σχόλια:

MaHaHoU είπε...

Η MaHaHoU χαθηκε στον κοσμο της ιωσης στομαχου και θα ρθει αυριο να στην κολλησει.
Προκειται για μια ιωση αλλο πραμα, φερμενη απο την Σικελια απο καποια κυρα Πινελα και μεταφερωμενη στην Γαλλια και συγκεκριμενα στο Παρισι εκανε την επεισοδιακη εμφανιση της προκαλωντας παρακρουση σε 4 συνολικα στομαχια.
Μπορει οι υπολοιποι λοιπον να μην περασανε την πρωτη μερα της χρονιας απ'τα χαραματα της ειτε αγκαλια με την λεκανη της τουαλετας ειτε πανω της παντως η MaHahOU το εκανε.
Μην ανησυχεις mad...ετοιμο το χω το ποστακι, τωρα δα μου προεκυψε.
Και για την Loud Melody κανενα σχολιο παρακαλω. Αμα την γνωρισεις θα καταλαβεις τι σημαινει ποιον ανθρωπου...Ε νεραϊδουλα?
Αντε καλες μερες να χουμε...

Loud Melody είπε...

Yo people!!!! Είχα πάει στο χωριόν και σήμερα γύρισα γι αυτό δεν έδωσα σημεία ζωής. Δε σου κακιώνω μη φοβάσαι :) χιχιχιχι καλή χρονιά να έχουμε!

irene είπε...

Η irene λοιπόν είναι κάπου χαμένη στον θαυμαστό κόσμο της JAVA, που όπως είναι γνωστό σε όλους, τον απεχθάνεται...
Λάθος επιλογές...
Θα το συζητήσουμε μια άλλη φορά..
p.s. Το πρώτο post μου, το περιμένουν εκατομμύρια, το γνωρίζω... και γι'αυτό καθυστερώ...γιατί νιώθω το μεγάλο αυτό βάρος στα δάκτυλα που θα πληκτρολογήσουν το αριστούργημα μου...
Όπως επίσης, έχω να τελειώσω και τα ασύρματα...
Όπως είπα και πριν...
Λάθος επιλογές...

madness είπε...

:)

πες και μια καλή χρονιά!!! στα εκατομμύρια (γκουχ γκουχ) που μας διαβάζουν!!!

εγώ τον στόχο μου τον πέτυχα!!! έχουμε απαρτία!!!

irene είπε...

Μα γιατί να πω καλή χρονιά??
Με ξέρεις...
Ψέματα δεν λέω!

Loud Melody είπε...

Lol νομίζω ότι θα τη συμπαθήσω την Irene :P :)

MaHaHoU είπε...

Ειναι η ατιμη :P